کد خبر:۳۸۱۴۳۱
یک مقام آمریکایی:

مذاکرات کری و ظریف «مذاکرات عمیق و محتوایی» بود

یک مقام آمریکایی روز چهارشنبه گفت وزیر خارجه این کشور مذاکره‌ای عمیق و محتوایی با همتای ایرانی خود در محل مذاکرات داشته است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از «رویترز» ، یک مقام آمریکایی روز چهارشنبه گفت «جان کری» وزیر خارجه این کشور مذاکره‌ای عمیق و محتوایی با «محمد جواد ظریف» همتای ایرانی خود در ژنو سوئیس داشته است. 

 

این دو دیپلمات بلندپایه، امروز در خلال گفت‌وگوها، مسیری کوتاه را قدم‌زنان در خیابان‌های ژنو با هم طی کردند که تصاویر آن به صورت گسترده‌ای در فضای مجازی پخش شد. 

 

 

دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 در حالی از روز 28 دی (18 ژانویه) در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود که بر اساس توافق موقتی که سال گذشته در همین شهر به دست آمد، قرار بود طرفین نهایتا ظرف یکسال، یعنی تا سوم آذر 93 (24 نوامبر 2014)، به توافق نهایی دست یابند.

 

با این حال، پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا مهلت این مذاکرات، دو بار تمدید شود.

 

گفتنی است ضرب‌الاجل جدید مذاکرات هسته‌ای، 9 تیر ماه 94 (30 ژوئن 2015) اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار