حمیرا ریاضی از بازیگران «شرفناز»: وقتی از جغرافیای خودت هجرت می کنی و وارد اقلیم جدیدی می شوی، باید جسارت به خرج دهی
حمیرا ریاضی از بازیگران اصلی فیلم گفت:
- شرفناز تجربه خوبی بود
- وقتی از جغرافیای خودت هجرت می کنی و وارد اقلیم جدیدی می شوی باید جسارت به خرج دهی من این جسارت را در حسن نجفی دیدم. اگرچه لباس و گریم بسیار مهم است ولی اگر در مورد نقش خود و جغرافیای هجرت کرده به باور درونی نرسی، گریم و لباس چندان اهمیتی نخواهد داشت.
حشمت نیا تدوین گر این فیلم گفت: 9 ماه روی مونتاژ فیلم کار کردم. امثال نجفی در سینما کم هستند چون با بودجه شخصی خود معضلی اجتماعی را به تصویر می کشند.
قوچانی صداگذار فیلم گفت: فضاسازی صوتی خاصی در فیلم داریم که در عین حال در اختیار تصویر قرار می گیرد.
حمیرا ریاضی گفت: سعی کردم به کمک آقای نجفی و با یک کارشناس زبان بلوچی، لهجه خود را به آن منطقه نزدیک کنم البته با صلاحدید کارگردان به یک زبان و گویشی برسم که برای همه مردم قابل فهم باشد.