حبيب ايلبيگي، مديرعامل انجمن سينماي جوان گفت: به نظرم ابتكار و طرح این برنامه ایده بسيار خوبي است و ميتواند اطلاعات خوبي را قبل از خريد بليت و قبل از رفتن به جشنواره و ديدن فيلمها، در اختيار مخاطبين جشنواره قرار دهد تا با يك آگاهي مناسبي بروند و فيلمها را ببينند.
وي افزود: ما هميشه اين مشكل را داشتهايم كه فيلمها مانند يك هندوانه در بسته بوده و بدون اطلاعات ميرفتيم داخل سالنها مينشستيم و فيلم را ميديديم، ولي الان اين برنامه ميتواند امكان انتخاب آگاهانه به مردم بدهد كه موضوعات مورد علاقهشان را قبل از جشنواره در فيلمها جستوجو كنند و با اطلاعات بيشتري به ديدن فيلمها بروند. من فكر ميكنم اين حركت ميتواند خيلي خوب و موثر باشد.
وي اظهار كرد: سينماي ما بيش از هر چيزي به معرفي دقيق و درست نياز دارد. معرفي درست فيلم در اينجا و قبل از ديدن فيلم و بعد از آن در نشست پرسش و پاسخي كه پس از نمايش فيلمها در جشنواره برگزار ميشود، ميتواند اطلاعات درباره هر فيلمي را تكميل كند.
ايلبيگي عنوان كرد: فكر ميكنم از اين بابت اتفاق بسيار خوبي است و به آقاي رضاداد و گروهش تبريك ميگويم. به نظر من اين برنامه ميتواند الگوي خوبي براي ساير جشنوارهها و حتي تهيه كنندهها و سينماگران باشد كه روي معرفي صحيح فيلمهايشان نيز طراحيهاي مناسبي انجام دهند و اينگونه نباشد كه يك فيلم فقط وقتي اكران ميشود، مشخص شود كه حاوي چه موضوعي است و منتظر باشيم كه مردم بيايند و ببينند و بعد متوجه موضوع هر فيلم شوند.
وي در مورد اينكه برخي كارگردانها و سازندگان فيلمها تمايلي ندارند كه داستان فيلمشان قبل از اكران مشخص شود، بيان كرد: قاعدتا نبايد قصه فيلم قبل از اكران كاملا مشخص شود و بايد آن جذابيت براي بيننده وجود داشته باشد، ولي ميتوان يك تعليق درست ايجاد كرد كه همه علاقهمند شوند تا براي ديدن فيلم به سينما بروند.
وي شرح داد: بايد همانگونه گه براي نوشتن فيلمنامه، پيش توليد، توليد و... زماني اختصاص داده ميشود، براي معرفي هر اثر نيز بايد وقت بگذارند و يك برنامهريزي مناسبي طراحي و سپس اجرا شود.