کد خبر:۳۸۲۱۶۵

فائزه عزیزخانی شعار «روز مبادا» را اعلام کرد: «دوستت دارم» طریقه مصرف سه بار در روز، بعد از صبحانه، نهار و شام/ عکس یادگاری عوامل با پوستر فیلم

احمدی تهیه کننده فیلم:

- مهمترین مسئله برای یک تهیه کننده این است که بداند کارگردان چه می خواهد و در روز اول وقتی فیلمنامه را خواندم متوجه شدم که فائزه عزیزخانی چه کاری می خواهد انجام دهد.

- این فیلم یک فیلم ویژه است و مخاطبان خاص خود را دارد البته می تواند برای مخاطب عام نیز دارای جذابیت باشد.

- سعی کردم فیلمی فرهنگی‌تر که مخاطب را به فکر وادار می کند، ساخته شود.

- بخش هنر و تجربه جشنواره فجر گام خوبی است و نشان داد که فیلم های ویژه نیز می توانند جایگاه خود را داشته باشند.

- سکانس هایی در فیلم وجود دارد که جذابیت خاصی دارد در این فیلم مسائلی مطرح می شود که مسئله بسیاری از خانواده هاست. هر کسی خود را در این فیلم می تواند پیدا کند.

 

فائزه عزیزخانی کارگردان فیلم:

- ایده اصلی از یک مجموعه داستان برایم شکل گرفت که فیلم نامه آن را نوشتم. همیشه کیارستمی از من حمایت کرده است.

 

 

برچسب ها:
پز۷
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار