کد خبر:۳۸۲۵۲
جمشيدي در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:
وزير علوم بايد از فضاي دانشگاه شناخت كامل داشته باشد
عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه شهركرد تاكيد كرد: وزير علوم بايد شناخت كاملي نسبت به فضاي دانشگاه و دانشجويان داشته باشد.
علي جمشيدي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه هماهنگي وزرا با اهداف رئيس جمهور از اصلي ترين معيارهاي انتخاب آنها بوده است، اظهار داشت: كابينه دهم بايد كابينه اي باشد كه به خواسته هاي همه مردم پاسخگو باشد و بتواند تمام اهداف و شعارهايي را كه رئيس جمهور بر آن تاكيد دارد، پاسخگو باشد.
وي افزود: به نظر مي رسد تغييرات صورت گرفته استراتژيك و خاص نيست و رئيس جمهور قصددارد افرادي را كه قبلاً به كار گرفته در پست هاي ديگر قرار دهد.
جمشيدي همچنين در خصوص وزير پيشنهادي علوم گفت: يكي از زمينه هاي اصلاح دانشگاه ها عزم خود وزير علوم و دولت است در اين راستا لازم است وزير علوم اهداف جامعه اسلامي را بشناسد و آنها را پياده كند و نمايندگان مجلس هم در راي اعتماد خود اين مولفه ها را در نظر خواهند داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰