کد خبر:۳۸۲۵۸۳
لذت فوتبال به تماشاگرانش است
تیموریان: استحقاق این برد را داشتیم
هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: مستحق برد مقابل امارات بودیم و موقعیتهای گلزنی زیادی را از دست دادیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، آندرانیک تیموریان پس از پیروزی یک بر صفر مقابل امارات گفت: از تماشاگران تشکر می کنم که ما را حمایت کردند. ما مستحق برد بودیم. موقعیتهای گلزنی زیادی را از دست دادیم. خدا را شکر که صدرنشین گروه شدیم.
وی در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه گفت: فوتبال لذتش به تماشاگران است. بدون این افراد محترم لذتی در فوتبال نیست.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه بازیکنان در نیمه دوم ناراحت بودند گفت: ناراحت و عصبانی بودیم به این دلیل که میخواستیم پیروز شویم میدانستیم چه میخواهیم و برای رسیدن به هدفمان تلاش کردیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.