کد خبر:۳۸۳۱۹
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز:

فعاليت سياسي دانشجويان بايد با مباني انقلاب و مصالح كشور همسو باشد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز گفت: فعاليت‌هاي سياسي دانشجويان بايد در راستاي مباني انقلاب و نظام، خالصانه و همسو با مصالح ملي كشور باشد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، محمد عظيمي اظهار داشت: بر اساس ديدگاه مقام معظم رهبري فعاليت‌ سياسي جزئي جدايي ناپذير و لاينفك از زندگي دانشجويي است؛ چرا كه دانشجويان به خاطر شرايط اجتماعي‌شان در قيد و بند مسئوليت‌هاي پرطمطراق نيستند.

وي با بيان اينكه آموزش و تحصيل بايد اولويت اول دانشجويان در فضاي دانشگاه‌ها باشد، افزود: مسائل داخلي و بين‌المللي بايد اولويت دوم دانشجويان قرار گيرد؛ چرا كه بدون داشتن بينش و بصيرت روشن در حوزه سياست داخلي و بين المللي نمي‌توان به فعاليت‌ سياسي نظام‌مند دست زد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز با تأكيد بر تمايز فعاليت‌ سياسي با سياسي كاري اظهار داشت: ما صاحب انقلابي آرماني و اسلامي هستيم كه در متن و شاكله آن فعاليت‌هاي سياسي دانشجويان در دانشگاه‌ها قرار دارد، اما اين مفهوم با سياسي كاري يا موج سواري به تعبير مقام معظم رهبري متفاوت است.

عظيمي گفت: در سياسي كاري، گروه‌ها و احزاب مي‌خواهند براي پيشبرد اهداف و مقاصد خود از دانشجويان بهره‌برداري كنند، اما اگر دانشجو تصميم ساز باشد از اجراي تصميم‌هاي احزاب احتراز خواهد كرد.

وي افزود: حقيقت طلبي، نيت خالصانه و آرمان خواهي ضامن استقلال فعاليت‌ سياسي دانشجويان از گروه‌ها و باندهاي سياسي است، اما اگر اين شاخص‌ها و معيارها كمرنگ شود موج سواري‌ها در دانشگاه‌ها پررنگ و تشكل‌هاي دانشجويي به شاخه احزاب و گروه‌هاي سياسي بيرون دانشگاه تبديل مي‌شوند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز با ارائه مصاديقي از اين آسيب گفت: در دولت هشتم شاخه دانشجويي جبهه مشاركت به صورت تشكل دانشجويي فعاليت مي‌كرد؛ به طوري كه انجمن اسلامي دانشجويان و طيف علامه دفتر تحكيم وحدت عملاً‌ حافظ منافع اين جبهه سياسي بودند، در صورتي كه استقلال طلبي مهم‌ترين پايه حركت در جنبش‌هاي دانشجويي است.

عظيمي در ادامه با اشاره به خلأهاي موجود در فعاليت سياسي دانشجويان تصريح کرد: متأسفانه در جامعه ما، بويژه در سطح عامه تعريف درست و دقيقي از فعاليت سياسي وجود ندارد و متأسفانه گاهي حوزه سياست با مباحث طولاني و خالي از منطق اشتباه گرفته مي‌شود، از طرف ديگر اين زوايه ديد به ذهن دانشجويان هم تسري پيدا كرده است، از اين رو بايد نگاه دانشجويان به فعاليت سياسي در دانشگاه‌ها تغيير كند.

وي در پايان درباره عينيت يافتن نخبه‌پروري سياسي در فضاي دانشگاه‌ها گفت: با وجود مباني نظري متأسفانه بسترهاي نخبه پروري سياسي در دانشگا‌ه‌ها عملياتي نشده است، البته چند دانشگاه حركت‌هاي پراكنده اي در اين زمينه انجام داده اند، اما كافي نيست./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار