دانشگاه‌ها برنامه‌اي براي پرورش نخبه سياسي ندارند
کد خبر:۳۸۳۲۱
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز:

دانشگاه‌ها برنامه‌اي براي پرورش نخبه سياسي ندارند

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز گفت: دانشگاه‌ها به همان اندازه كه به نخبه فرهنگي و علمي نياز دارند محتاج نخبه‌هاي سياسي هستند اما متأسفانه با وجود تأكيدات فراوان رهبر معظم انقلاب هنوز بسترسازي جدي در اين زمينه صورت نگرفته است.

 به گزارش گروه سياسي شبکه خبر دانشجو،اكبر حيدرپناه با اشاره به اين كه دانشجو به عنوان عنصر و عضوي مهم از جامعه نمي‌تواند نسبت به سرنوشت حكومت اسلامي و حوزه سياست كشور بي‌‌تفاوت باشد، اظهار داشت: پيامبر عظيم الشأن اسلام مي‌فرمايند هر كس شب را به صبح برساند و نسبت به امور مسلمين اهتمام نورزد، مسلمان نيست، اين بيان روشن و متعالي پيامبر (ص) نشان‌دهنده عمق مسئوليت‌هاي بزرگ افراد جامعه به ويژه نخبگان در نگاه اسلام است.

وي با تأكيد بر لزوم و ضرورت حضور دانشجويان در عرصه فعاليت‌هاي سياسي گفت: دانشجويان مديران آينده كشور در حوزهاي سياسي‌، اقتصادي و اجتماعي هستند بنابراين با فعاليت در تشكل‌ها مي‌توانند ضمن تجربه اندوزي و آشنايي با چالش‌هاي فضاي اجرا و عمل به تمرين و ممارست در اين حوزه سرنوشت ساز بپردازند.

حيدرپناه با تشريح بيانات مقام معظم رهبري درباره ورود هشيارانه و توأم با بينش به حوزه فعاليت‌هاي سياسي گفت: دو مولفه سهم خواهي نكردن و نداشتن منافع شخصي، فعاليت سياسي دانشجويان را از سياسي كاري جدا مي‌كند، به اين خاطر است كه دانشجو هيچ مصلحتي را بالاتر از آرمان‌ها و حقايق نمي‌داند.

اين فعال دانشجويي افزود: زماني دانشجو به شاخه احزاب و جريان‌هاي سياسي تبديل خواهد شد كه از دو مولفه ياد شده عدول كند و استقلال خود را از دست دهد.

 دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز در ادامه به تشريح مطالبه‌گري دانشجويان به عنوان مولفه‌‌اي مهم در منظر و منظومه فكري مقام معظم رهبري پرداخت و گفت: مطالبه گري مداوم دانشجويان در حوزه آرمان‌ها مطلوبي است كه همواره مورد تأكيد رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است اما بايد مراقب بود كه مطالبه گري با در افتادن در فضاي تخريب‌گري و سياه نمايي اشتباه نشود.

 حيدرپناه به نقش مهم معنويت و خلوص در فعاليت‌هاي سياسي اشاره كرد و ادامه داد: خط قرمز فعاليت‌هاي سياسي مصالح اسلام، نظام و انقلاب است بنابراين طبيعي است نخبگان و جريان‌هاي سياسي  نسبت رفتارهاي خود اين خط قرمز را تعين كنند.

وي در ادامه به ضرورت‌ها و چالش‌هاي نخبه‌‌پروري سياسي پرداخت و تصريح كرد: دانشگاه‌ها به همان اندازه كه به نخبه علمي و فرهنگي نياز دارند محتاج نخبه‌هاي سياسي هستند اما متأسفانه با وجود تأكيدات فراوان مقام معظم رهبري هنوز بستر سازي جدي در اين زمينه صورت نگرفته است.

حيدرپناه برگزاري اردوهاي سياسي از جانب دفتر نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها را لازم دانست و گفت: زماني به تأثيرگذاري اين اردوها مي‌توانيم اميدوار باشيم كه اين حركت‌ها به صورت مستمر و به شكل يك جريان براي اكثريت دانشجويان اجرا شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار