کد خبر:۳۸۳۵۳۱
در داووس صورت گرفت

گفتگوی تلفنی «ظریف» و «موگرینی» درباره آخرین مباحث مذاکرات هسته‌ای

در تماس تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیر خارجه ایران در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو شد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در چهل و پنجمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد روز گذشته وارد داووس سوئیس شد، در حاشیه این نشست با برخی مقامات شرکت کننده دیدار و گفت‌‌وگو کرد. 

 

ظریف در حاشیه این نشست با نجیب میقاتی نخست‌وزیر سابق لبنان و ایاد علاوی ملاقات و در خصوص آخرین تحولات منطقه و مبارزه با تروریسم و گروهک تروریستی داعش گفت‌‌وگو کرد.

 

به گزارش فارس، در تماس تلفنی فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیر خارجه کشورمان که در داووس به سر می‌برد نیز در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای رایزنی شد.

 

قرار است امروز معاونان وزرای خارجه ایران و آمریکا در شهر زوریخ سوئیس به مدت 2 روز در خصوص راه‌حل جامع هسته‌ای به گفت‌وگو بپردازند. این اولین رایزنی ایران و آمریکا در این شهر است. معاونان ظریف و کری اواخر آذر ماه به مدت سه روز در ژنو و برای دومین بار بعد از تمدید هفت ماهه توافق ژنو دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

ظریف هم پیش از این به خبرنگار فارس گفته بود که احتمال دارد با وزرای خارجه شش کشور (1+5) از جمله جان کری در حاشیه اجلاس داووس دیدار و گفت‌وگو کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار