به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، انصاریراد رئیس کمیسیون ۹۰ در مجلس ششم گفته است: اصلاحطلبان رابطه خوبی با روحانیت دارند.
انصاریراد در ادامه با بیان اینکه اصلاحطلبان در انتخابات مجلس هفتم با اقداماتی خارج از قانون اجازه حضور در انتخابات را پیدا نکردند، گفت: اصلاحطلبان از عرصه سیاست خارج نشدهاند بلکه به شدت از قدرت کنار گذاشته شدهاند. خرداد ۹۲ اما فضایی بود که اصلاحطلبان توانستند با اجماع و تیزهوشی بار دیگر به صحنه سیاست برگردند و به توفیق بسیار مهمی دست یابند.
درباره این اظهارات شایان ذکر است که اولا هاشم آغاجری از اعضای مرکزیت سازمان مجاهدین (انقلاب) ضمن سخنانی در همدان علیه دین و مرجعیت و روحانیت سخن گفت و با تشبیه تقلید از مراجع به کار میمون مدعی شد دین افیون تودههاست. با این حال مدعیان اصلاحطلبی به جای اعلام برائت، به حمایت از وی پرداختند.
ثانیا اصلاحطلبان در طول ۱۰-۱۲ سال گذشته به طور سلسلهوار ۱۰ انتخابات را واگذار کردهاند از جمله؛ انتخابات ریاستجمهوری نهم و دهم، شورای شهر دوم و سوم و چهارم انتخابات خبرگان، و انتخابات مجلس هفتم و هشتم و نهم. افراطیون مدعی اصلاحطلبی در انتخابات ریاستجمهوری نهم از معین و کروبی و سپس هاشمی حمایت کردند. آنها در سال ۸۸ (ریاستجمهوری دهم) نیز از کروبی و موسوی حمایت کردند اما پس از ناکامی بزرگ در آن سال اقدام به آشوبافکنی و قانونشکنی کردند. آنها در ریاستجمهوری یازدهم نیز با علم به اینکه عارف بیش از ۷ درصد رأی ندارد، مجبور شدند ۳ روز مانده به انتخابات تظاهر به حمایت از روحانی کنند اما بعدها دولت وی را رحم اجارهای بنامند.
در انتخابات مجلس هشتم نیز فهرست یاران خاتمی که با امضای خود وی منتشر شده بود در تهران با شکست مطلق مواجه شد و تنها یک نفر از ۳۰ نفر به مجلس راه یافت.
افراطیون در عین حال در زمان مستی قدرت شعار خروج از حاکمیت و عبور از قانون اساسی میدادند و با نقشآفرینی در فتنه ۸۸، فقدان صلاحیت خود را اعلام کردند. بنابراین هم از مردم و هم از حاکمیت «نه» شنیدند.
منبع: کیهان