کد خبر:۳۸۳۸۹۶
ضرغام:

۱.۶ ‌درصد تولید علم دنیا متعلق به ایران است

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: هم اکنون ۱.۶‌ درصد تولید علم دنیا متعلق به ایران است که صندوق حمایت از پژوهشگران حامی یک درصد آن بوده است.
۱.۶ ‌درصد تولید علم دنیا متعلق به ایران است

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، نصرت الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی، با حضور در جمع دانشگاهیان، محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز و چند دانشگاه اقماری این شهر، با اشاره به اینکه ثروت هر ملتی، علم و ایمان آن ملت است، تاکید کرد: باید از ظرفیت‌ها و توان علمی محققان و دانشمندان خود به خوبی استفاده کنیم و همانطور که در بودجه سال آینده میزان اتکاء به نفت فقط ۳۰ درصد درنظر گرفته شده است، ما نیز تلاش می‌کنیم که از توان علمی کشور در توسعه اقتصادی و توسعه فرهنگی استفاده کنیم.

 

ضرغام همچنین به توسعه کمی آموزش عالی طی سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: لازمه پیشرفت در این عرصه، اصلاح ساختار در مراکز علمی و دانشگاهی و همچنین تنوع بخشیدن به روش جذب منابع مالی در این مراکز است.

 

وی تاکید کرد: هم اکنون ۱.۶ درصد تولید علم دنیا متعلق به ایران است که صندوق حمایت از پژوهشگران حامی یک درصد آن بوده است. البته باید باز هم تلاش کنیم تا همانطور که در تولید علم موفق بودیم، در تبدیل علم به ثروت و رسیدن به محصولات دانش بنیان متناسب با توان، ظرفیت و استعدادهای کشور، پیشرفت کنیم.

 

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران، گفت: هم اکنون این صندوق، از ۶۲ هزار هیات علمی کشور، با ۳۳ هزار عضو هیات علمی مراکز علمی و دانشگاه‌های معتبر کشور، ارتباط دارد و از توان علمی آنان به عنوان پژوهشگر، داور و ناظر استفاده می‌کند.

 


وی، با اشاره به امکانات موجود جهت استفاده از ظرفیت‌های دانشمندان و محققان برجسته، در قالب کرسی‌های پژوهشی، پسا دکترا و گرنت، بیان کرد: علاوه بر این امکانات که هم برای دانشمندان و محققان داخل کشور و هم به محققان و اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور ارائه می‌شود، این صندوق تاکنون با حمایت از مخترعان، ۳۸ اختراع را در خارج از کشور، و به طور عمده در آمریکا، به ثبت رسانده که ۸ اختراع به مرحله فروش رسیده است و ۵۴ اختراع نیز تائید شده و در حال انجام مراحل مربوطه است.


وی با ارائه گزارشی از روند کار صندوق حمایت از پژوهشگران و چگونگی استفاده محققان و اندیشمندان از امکانات این صندوق، ابراز کرد: امید می‌رود با امکاناتی که صندوق حمایت از پژوهشگران می‌تواند در اختیار دانشگاه شیراز قرار بدهد، این دانشگاه بیش از پیش در تولید علم و رسیدن به محصولات دانش بنیان نقش داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
[,hn
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۷
چرا اختراعات در امریکا ثبت و تجاری سازی میشود آقایان نمیتوانستند سیستمی طرح ریزی کنند که تمام کارها اعم از ثبت و تجاری سازی و فروش در داخل کشور انجا م شود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار