کد خبر:۳۸۳۹۷۳

نوشابه عامل مهم پوکی استخوان است

متخصص تغذیه با اشاره به ترکیبات موجود در نوشابه گفت: این ترکیبات مانع جذب کلسیم در بدن شده و در درازمدت به پوکی استخوان می‌انجامد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مسعود کیمیاگر ترکیبات بکار رفته در نوشابه را مانع جذب کلسیم از طریق دستگاه گوارش دانست.

 
وی گفت: ترکیباتی مانند اسید فسفریک که در نوشابه‌ها استفاده می‌شود، مانع جذب کلسیم از طریق دستگاه گوارش می‌شود.
 

این متخصص تغذیه ادامه داد: کسانیکه عادت به خوردن هر روزه نوشابه دارند، جذب کلسیم در بدنشان کم شده و در دراز مدت دچار پوکی استخوان می‌شوند.
 

وی تاکید کرد: ما نمی‌گوییم خوردن هفته‌ای یک نوشابه موجب پوکی استخوان می‌شود، بلکه در مورد عادات غذایی صحبت می‌کنیم.
 

کیمیاگر ادامه داد: کسانیکه هر روز نوشابه مصرف می‌کنند در دراز مدت دچار پوکی استخوان می‌شوند البته این به نوع تغذیه و تحرک افراد نیز بستگی دارد.
 

به گفته وی، از میان نوشابه‌های موجود در بازار، نوع بی رنگ آن بهتر از انواع رنگی است چرا که ترکیبات اعتیادآور مانند کافئین در آن به کار نرفته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار