کد خبر:۳۸۴۶۹۹

فانی در ادامه توضیحات: کلیه حقوق و مزایای فرهنگیان رسمی در وقت مقرر پرداخت شد

هم اکنون قسمت دوم توضیحات فانی شروع شد و تنها سه دقیقه و نیم فرصت دارد.

 

وی درباره مطالبات فرهنگیان گفت: ما انتظار داریم الان که فصل بودجه است و درحال بررسی است نمایندگان بیش تر پیش عنایت بکنند به این بودجه تا ما بتوانیم بهتر از خدمات فرهنگیان قدردانی بکنیم.

 

فانی تاکید کرد: کلیه حقوق و مزایای فرهنگیان رسمی تماما در وقت مقرر پرداخت شده، حقوق حق التدریس معملمان در شش ماهه اول پرداختا شده و ما به توجه به تخصیص سه ماهه چهارم بقیه را هم پرداخت می کنیم.

 

وزیر آموزش تصریح کرد: خود مجلس و قانون گفته که استخدام نیروی انسانی منوط به اخذ مجوز از سازمان مدیریت است، در قسمت اول عرایض گفتم که آخرین موافقت این سازمان اخذ کردیم و آزمون را به زودی اجرا می‌کنیم.

 

فانی تاکید کرد: بر حسب نیاز و جنسیت و موقعیت جغرافیایی و رشته آنها ما آزمونی را بر اساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهخنگیان برگزار و به کار گرفته خواهند شد.

 


 

برچسب ها:
پز۱۳‌
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار