جرائم منتسب به مدیریت دانشگاه آزاد قابل پيگيري است
کد خبر:۳۸۶۲۸
استاديار حقوق دانشگاه امام حسين (ع):

جرائم منتسب به مدیریت دانشگاه آزاد قابل پيگيري است

استاديار حقوق دانشگاه امام حسين (ع) با اشاره به تخلفات ذکر شده مديريت دانشگاه آزاد در دادگاه ديروز تاكيد كرد: جرائمي كه در دادگاه از آنها نام برده شد قابل پيگيري است.

دكتر عبدالمجيد آقايي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با  اشاره به اينكه جرائمي كه در دادگاه ديروز از آنها نام برده شد حتما قابل پيگيري است، اظهار داشت: كيفر خواستي كه ديروز در دادگاه قرائت شد، چون منتسب به آقازاده هايي كه از آنها نام برده شد؛ نيست، در اين دادگاه قابل پيگيري نمي باشد ولي از آنجايي كه دادستان حيثيت عمومي دارد، حتما بايد به اين موضوع رسيدگي كند.

وي در ادامه افزود: دادستان بايد در اين موضوع كيفر خواست ديگري را صادر كند و داديار مربوطه حتما پرونده را پيگيري نمايد و در اين ميان دادستان مكلف است حرائمي كه وارد شده است، ابتدا بزه انتظامي آن را ثابت كند، سپس براي تعيين مجازات به دادگاه صالحه ارسال كند.

اين استاد دانشگاه گفت: بدون ترديد بايد جرائمي كه در دادگاه از آنها نام برده شده پيگيري شود و چنانچه دادسرا پرونده را پيگيري نكند، تخلف قضايي صورت داده است و حتي اگر اتهام ثابت نشد، مي تواند رد پيگيري كند.

دكتر آقايي با بيان اينكه اسامي اين افراد در رسانه ها منتشر شده است، اظهار داشت: از آنجايي كه اسامي اين افراد در رسانه ها اعلام شده است، آنان مي توانند به دادگاه مراجعه كنند و از خود دفاع نمايند.

وي در پايان گفت: جرائم اين افراد بواسطه اينكه بيشتر وجه سياسي دارند حتما قابل پيگيري و پيگيري جرائم آنها پيش از آنكه وجه قضايي داشته باشد، وجه سياسي اجتماعي دارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار