کد خبر:۳۸۷۱۵۳

کاربردی شدن فناوری پلاسما در امحای ضایعات صنعتی در سال آینده

با تلاش‌های ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انتظار می‌رود تا ۶ ماه آینده، پایلوت فناوری پلاسما در زمینه امحای ضایعات تکمیل و راه اندازی شود.
کاربردی شدن فناوری پلاسما در امحای ضایعات صنعتی در سال آینده

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، با توجه به اینکه در حال حاضر فناوری پلاسما در بحث تولید برق، امحای زباله‌های شهری و بیمارستانی مورد مصرف است و با توجه به همکاری‌های پژوهشگاه صنعت نفت، پیش بینی شده است، با تلاش پژوهشگران و فناوران کشورمان این فناوری در زمینه امحای ضایعات صنعتی در سال آینده نیز کاربردی شود.

 

ضایعات صنعتی شامل صنایع مختلف از جمله صنایع معدنی و آلی می‌شود و از آنجا که فناوری پلاسما قابلیت انهدام تمامی پسماند‌ها را دارد به همین دلیل با استفاده از این فناوری در زمینه امحای ضایعات صنعتی، می‌توان سموم مختلف و داروهای تاریخ گذشته را نیز منهدم کرد.

 

ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی، امروزه بحث زباله‌ها گریبان گیر تمامی جوامع شده که در اکثر شهر‌ها تنها راه حل دفن آن‌ها در زیر خاک است، اما این کار نیز مشکلات بسیاری را از جمله ورود آلودگی به آب‌های زیر زمینی، خاک، آب و هوا به همراه دارد به همین دلیل استفاده از فناوری‌های پیشرفته همچون پلاسما از جمله راهکارهایی بوده که در حل این معضلات می‌تواند راهگشا باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار