نمايندگان نسبت به اعمال نفوذ باند ثروت و قدرت هوشيار باشند
زهرا شميراني در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به تناسب عملكرد باند ثروت و قدرت با مسائل جاري كشور اظهار داشت: باند ثروت و قدرت در صدد آن است كه مسائل جاري را به گونه اي هدايت كند تا منافع خود را نيز محقق كند و مصاديق آن در بسياري نمونه ها نظير كسب مسئوليت ها، خريدن و فروختن افراد و حتي ايجاد اغتشاش و بر هم زدن نظم عمومي به چشم مي خورد.
وي در ادامه افزود: در بحث تشكيل كابينه دهم نيز قطعاً حلقه ثروت و قدرت در پي آن است كه به نحوي اعمال نفوذ كند و انتظارات و منافع حداقلي خود را برآورده سازد.
اين فعال دانشجويي در خصوص مسئوليت خطاناپذير نمايندگان مجلس در اين برهه از زمان اظهار داشت: نمايندگان اكنون بايد هوشيار باشند و تنها معيارهاي انقلابي و نظر و خواست مقام معظم رهبري را لحاظ كنند و از همه مهمتر تقواي الهي را در پيش بگيرند.
شميراني همچنين افزود: نمايندگان بايد مراقب بازي هاي سياسي باشند؛ كه در غير اين صورت به مردم و جايگاه مهم يك نماينده مجلس خيانت كرده اند.
دبير سياسي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران با بيان اينكه برخي زخم خوردگان سياسي در پي ايجاد تفرقه هستند، تصريح كرد: دخالت هاي بيگانگان اين اختلاف نظرهاي عادي را به تفرقه مبدل مي سازد و اگر نمايندگان ذكاوت و هوشياري لازم را نداشته باشند، اين امر منجر به شكاف عميق خواهد شد.
وي در پايان گفت: در اين ميان تنها دشمنان نظام هستند كه از اين اختلافات و شكاف ها دلشاد خواهند شد و ما اميدواريم اين مكر و حيله آنها به خودشان بازگردد./انتهاي پيام/