سرقت اموال حکومت ساسانیان با پراید
کد خبر:۳۸۸۴۴۱

سرقت اموال حکومت ساسانیان با پراید

ماموران انتظامی شهرستان سروآباد استان کردستان، در بازرسی از یک دستگاه پراید ۵ قطعه اشیاء متعلق به دوره ساسانیان کشف کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  مأموران انتظامی شهرستان سروآباد استان کردستان، در بازرسی از یک دستگاه پراید 5 قطعه اشیاء متعلق به دوره ساسانیان کشف کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان سروآباد در تشریح این خبر بیان داشت: روز گذشته در پی دریافت اخباری مبنی بر حمل و جابجایی اشیاء عتیقه توسط سرنشینان یک دستگاه سواری پراید، موضوع در دستور کار ماموران ایست و بازرسی شهرستان قرار گرفت.

 

سرهنگ عیسی آبادی افزود: با تیزهوشی و اشراف اطلاعاتی مأموران ایست و بازرسی، خودرو مورد نظر حین عبور شناسایی و متوقف شد.

 

وی ادامه داد: در بازرسی‌های انجام شده از این خودرو تعداد سه قطعه سکه و دو عدد کاسه کشف شد، که بنا به اظهارات اولیه راننده خودرو متعلق به دوره ساسانیان می‌باشد.

 

فرمانده انتظامی سروآباد خاطر نشان کرد: اشیاء کشف شده جهت اعلام نظر قطعی تحویل میراث فرهنگی سروآباد شد.

 

 

منبع: خبرنامه دانشجویان

پربازدیدترین آخرین اخبار