افشای کمک ۲۰ میلیارد دلاری ملک عبدالله به کودتاچیان مصر
کد خبر:۳۸۸۶۱۲

افشای کمک ۲۰ میلیارد دلاری ملک عبدالله به کودتاچیان مصر

یکی از شاهزادگان سعودی با حمله شدید به شاه سابق عربستان، او را به حمایت از کودتاگران خون‌ریز مصر و زندانی کردن اصلاح‌طلبان داخلی متهم کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، «امیر سعود بن سیف‌النصر» در حساب کاربری خود در تویی‌تر با عباراتی بی‌سابقه نوشت: ملک عبدالله با پرداخت ۲۰ میلیارد دلار از کودتای مصر حمایت کرد و اموال کشور را برای حمایت از کودتای مصر و ارتش لبنان هدر داد؛ او اصلاح‌طلبان و مخالفان خود را زندانی و دانشمندان را تحقیر کرد و با تضعیف دستگاه قضایی، فساد اخلاقی را در عربستان نشر داد.


این شاهزاده سعودی این عبارات را در پاسخ به کسانی نوشت که ملک عبدالله را با ملک سعود مقایسه کرده و به جد او نیز تاخته بودند.
ابن سیف‌النصر می‌افزاید: ملک سعود جد ملک عبدالله به کسانی که ملت خود را می‌کشند کمک مالی نکرده بود و بودجه‌هایی برای ویران کردن یمن، عراق و سوریه در نظر نمی‌گرفت؛ او تحمل انتقاد داشت.


وی افزود: ملک سعود توسط ناصر السعید در حضور مردم مورد انتقاد قرار گرفت اما او را زندانی نکرد و در طول مدت حکومتش آزاد زندگی کرد، علما را تحقیر نمی‌کرد و برای به دست آوردن رضایت آن‌ها تلاش می‌کرد.


شاهزاده سعودی در ادامه می‌نویسد: در زمان ملک سعود، دستگاه قضایی عرصه فساد و خرید و فروش احکام و برتری دادن ثروتمندان به ضعیفان نبود و امثال خالد التویجری و دار و دسته‌اش نمی‌توانستند در احکام قضایی و سلامت دستگاه قضایی دخالت کنند.


وی افزود: در زمان ملک سعود روابط با سایر کشورهای اسلامی برادرانه بود نه بر اساس توطئه‌چینی و هرگز در حق کشور و مسلمانان کارهایی که امثال التویجری و بقیه دار و دسته‌اش انجام دادند مرتکب نشد، هر چند نمی‌خواهیم نبش قبر کنیم و اسرار را آشکار نماییم.

 

 

منبع: کیهان

پربازدیدترین آخرین اخبار