بررسي مشكلات 40 نفر از هموطنان در آخرين ديدار مردمي وزير بهداشت
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، در اين ديدار ملاقاتكنندگان با طرح مسائل و موضوعات مختلف به بيان خواستههاي خود پرداختند و پاسخ و دستورات مناسب از سوي لنكراني دريافت كردند.
بنا بر اين گزارش، موضوع درخواستهاي ارائه شده در اين جلسه به تفكيك 12 مورد مربوط به دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور، 10 مورد بيماران نيازمند دارو و درمان، 9 مورد امور آموزشي و 9 مورد هم مربوط به امور پرسنلي و كاركنان وزارتخانه بوده است.
گفتني است، در پايان جلسه، ملاقاتكنندگان با تجمع در سالن خروجي محل برگزاري ديدار ملاقات مردمي، ضمن ابراز احساسات و تقدير و تشكر از تلاشها و پاسخگويي وزير در عرصه سلامت كشور از وي خداحافظي كردند.
لازم به ذكر است، طي چهارسال گذشته، 39 دوره ملاقات مردمي در دفتر وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و همچنين 32 دوره جلسات ارتباط مردمي با حضور لنكراني در مراكز استانها برگزار شده است./انتهاي پيام/