افزایش حضور ماهی تيلاپيا در سفره‌های ایرانیان
ورود ماهي تيلاپيا در ۱۰ ماه منتهي به دی ۱۳۹۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه برابر شده است. هرچند سازمان محيط زيست بنا به دلايلي كه از جمله آن برهم خوردن اكوسيستم با ورود يك گونه خارجي در آن مخالفت كرد اما مصرف اين ماهي كم كم رو به افزايش نهاد و علاوه بر رستوران‌ها اكنون در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي هم تيلاپياي بسته‌بندي شده عرضه مي‌شود.
تعداد نظرات: ۱
محسن طوسی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
ای کاش آقای کارشناس از شرایط بد پرورش این گونه از ماهی در کشور چین صحبت می کرد که کشور های اروپایی به همین علت از واردات آن به کشور های خودشان جلوگیری میکنند ومعلوم نیست توسط چه کسی با این حجم بالا وارد کشور میشود در حالی که ایران باهمت آبزی پروها توانست رتبه دوم تولید ماهی قزل آلا را بدست آورد این واردات بی رویه را می توان جایزه تولید آقایان به تولید کنندگانی دانست که زیربار بدهی وقسط بانکی روزگار می گذرانند کاش کسی به فکر تولید کننده داخلی بود
ارسال نظرات
captcha