آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۱۱۰
پوری حسینی:

وقتی قرارداد با خریدار بسته شود، دو باشگاه، اول مرداد منحل می‌شوند

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: ما برند، ورزشگاه و ساختمان سرخابی‌ها را به مزایده گذاشته‌ایم و وقتی قرارداد با خریدار بسته شود این دو باشگاه اول مردادماه منحل خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، میرعلی پوری حسینی رییس سازمان خصوصی سازی شب گذشته در استودیو برنامه نود حاضر و به موضوع واگذاری سرخابی ها پرداخت.

 

وی در ابتدا گفت: مرحله اول مزایده استقلال و پرسپولیس موفق نبود و امیدواریم پیش از سال ۹۴ شرایط را ساده‌تر بگیریم و دور دوم مزایده را بتوانیم برگزار کنیم. قیمت ۲۹۰ میلیارد تومان کارشناسی شده است و ارزشی که برای زمین، ساختمان و برند باشگاه ها تعیین شده است به صورت دقیق مورد بررسی قرار داده شده است.

 

رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد همکاری وزارت ورزش و جوانان با سازمان خصوصی سازی گفت: شخص وزیر و معاونان وزارت ورزش و جوانان همکاری خوبی داشتند ولی شاید بتوان گفت اعضای هیات مدیره دو باشگاه همکاری کامل را نداشتند.


پوری حسینی خاطرنشان کرد: برای مزایده سرخابی‌ها دو راه وجود دارد، اولین راه این است که شرایط مزایده بار دیگرتکرار  کنیم و دومین راه هم این است که همان مبلف ۲۹۰ میلیارد را در نظر بگیریم اما یک شرایط جدید برای واگذاری این دو تیم پیش‌بینی شود.

 

وی افزود: امکان دارد هیات واگذاری شرایط مزایده این دو باشگاه را برای خریداران تسهیل کند و احتمالاً عددی کمتر را برای مبلغ نقدی پیشنهاد شود (کمتر از ۴۰ درصد) و اینکه میزبان اقساط هم افزایش یابد.

 

رئیس سازمان خصوصی سازی درباره بدهی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: ما برند، ورزشگاه و ساختمان سرخابی‌ها را به مزایده گذاشته‌ایم و وقتی قرارداد با خریدار بسته شود این دو باشگاه اول مردادماه منحل خواهند شد و بدهی توسط دولت پرداخت می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار