کد خبر:۳۹۰۱۹۰
آصفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مواضع دوگانه آمریکا در قتل سه دانشجوی مسلمان، سناریوی اسلام هراسی غرب را آشکار کرد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عدم پرداختن رسانه‌های غربی و اتخاذ مواضع دوگانه در قتل دانشجویان مسلمان، سناریوی اسلام هراسی آمریکا را آشکار کرد.

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مواضع دوگانه آمریکا در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان اظهار داشت: این برخوردهای دوگانه دولتمردان آمریکایی قابل قبول نیست چراکه بایستی با قضیه شارلی ابدو اینطور برخورد می‌شد و برای قتل این دانشجویان مسلمان نیز هم اعلام موضع می‌کردند. اما این رفتارها نشان داد که آمریکایی‌ها تنها برای منافع خود حرکت کرده و از عملیات‌های تروریستی حمایت می‌کنند.

 

وی تصریح کرد:  در حال حاضر سیاست‌های آمریکا بر مبنای اسلام هراسی و ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی میان مسلمانان بنا شده است و در واقع به نوعی به دنبال جنگ میان تمدن غرب و تمدن اسلام هستند که این اتفاقات به ضرر خود آنها تمام خواهد شد.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: دولتمردان غربی باید بدانند که خون همه مسلمانان قابل احترام است و آنها حق تعرض و پایمال کردن خون مسلمانان را ندارد. دولتمردان آمریکایی که همواره ادعای آزادی بیان و دموکراسی را دارند خود این حقوق را پایمال کرده و با لشکرکشی به کشورهای خاورمیانه درصدد پیاده کردن سیاست های سلطه جویانه خود هستند.

 

آصفری خاطرنشان کرد:‌ غربی ها با اتخاذ مواضع دوگانه در مورد تروریسم، به دنبال حمایت از عملیات های تروریستی و گروههای تکفیری هستند و متاسفانه رسانه‌های اروپایی و آمریکایی آنقدر که به موضوع روزنامه شارلی پرداختند به موضوع سه جوانی که در آمریکا کشته شدند توجه نکردند که نشان از بی‌عدالتی آنها دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: مجامع بین‌المللی و سازمان ملل باید نسبت به اینگونه اقدامات موضع‌گیری کنند تا افکار عمومی دنیا در قبال سیاست های سلطه جویانه آمریکا اشکار و روشن شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار