کد خبر:۳۹۰۴۵۱

بدنی باقی‌ نمانده که این سر‌ها به آن وصل شوند!

شماری از عناصر گروهکی و برخی از فتنه‌گران فراری در کلن آلمان دور هم جمع شدند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در این گعده گروهکی که بهروز خلیق، تقی رحمانی، اردشیر امیرارجمند و چند نفر دیگر حضور داشتند، عیسی سحرخیز و احمد منتظری نیز به صورت تلفنی و تصویری با حاضران ارتباط گرفتند. هر چند حاضران مدعی بودند از موسوی و کروبی حمایت می‌کنند و خواستار رفع حصر آن‌ها هستند اما یکی از سخنرانان به نام علی علیزاده اذعان کرد جنبش سبز و سران آن، سر بدون بدن هستند. او می‌افزاید اگر امروز می‌گوییم این سر از حصر بیرون بیاید باید از خود بپرسیم قرار است روی کلام بدن قرار گیرد؟


به گفته علیزاده بدنه ریزش کرده و پراکنده شده و نباید همه مشکل را به اردوگاه مقابل نسبت دارد.


کنایه این فرد به کسانی چون رحمانی و امیرارجمند و مزروعی و... است که شما‌ها اگر اهل مبارزه بودید، خوش‌نشینی در اروپا را اختیار نمی‌کردید.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار