آغاز رایزنی معاونین وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو
کد خبر:۳۹۰۹۲۷

آغاز رایزنی معاونین وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو

مذاکرات دو جانبه هسته ای ایران و آمریکا با حضور معاونان وزیران خارجه دو کشور ساعت ۱۱ به وقت محلی - ۱۳ و ۳۰ به وقت تهران - در ژنو از سر گرفته شد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی به همراه کارشناسان ایران در روزهای جمعه و شنبه در ژنو با هیات مذاکراتی آمریکا گفتگو می‌کنند.

 

قرار است ضمن برگزاری مذاکرات دو و چندجانبه میان هیأت‌های مذاکره کننده ایران و اعضای گروه 1+5 روز یک‌شنبه نیز با حضور معاونان وزیران خارجه گروه 1+5 نشستی در سطح معاونان و برای بررسی آخرین تحولات برگزار شود.

 

هم‌چنین قرار است وزیران خارجه ایران و آمریکا در روزهای یک‌شنبه و دوشنبه در ژنو با یکدیگر گفت‌وگو کنند. این پنجمین مذاکرات دوجانبه محمدجواد ظریف و جان کری است که پس از مذاکرات وین در آذرماه در چارچوب رسیدن به توافق جامع برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار