به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، روابط عمومی و اطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران گزارش داد، این شاعر و پژوهشگرحوزه ادبیات در گفتگو با ستاد خبری همایش «شعائر حسینی، مبانی نظری، برکات عملی» درباره شخصیت استاد علی ابوالحسنی (منذر)، گفت: استاد ابوالحسنی جز حوزههای تک نگاری تاریخی در حوزه پژوهش هایادبی واقعا صاحب سلیقه و سبک خاص است. وی با اشاره به کتاب بوسه بر خاک پی حیدر افزود: این کتاب منظره تازهای را برای شناخت فردوسی و شاهنامه در برابر خواننده باز میکند و میتوان به ابعاد و ویژگیهای شخصیتی استاد منذر پی برد. به گفته سنگری استاد منذر همچنین مقالاتی در حوزه ادبیات دارد. کتابی که ایشان درباره شخصیت ادیب به نگارش درآورده است و یا آثاری که در شناخت شخصیت شیخ فضل الله و مشروطه دارد چهره ذو ابعاد این استاد را در عرصههای گوناگون قلم مشخصتر مینماید. این پژوهشگر حوزه ادبیات ویژگی دیگر استاد منذر را قلم روان و زیبا و منحصر به فرد وی دانست و تصریح کرد: کمتر کسی قلمی از این دست دارد در عین ایجاز آثار و نوشتههای ایشان از استحکام پر بود و روح پرسشگری و عمیق نگری نسبت به مسائل از خصوصیات استاد است. دریغا که مجال چندانی برای شناخت وی فراهم نشد و زود از میان ما رفت. وی درباره زندگی استاد منذر گفت: من از نزدیک زندگی ایشان را دیده بودم. زندگی بسیار سادهای داشتند و در محاصره کتاب با وسواس شدید علمی نسبت به قضایا کار میکردند. باید ایشان را به عنوان اسوه معرفی کرد. بنا به تاکید سنگری استاد منذر هر اثری را که خلق میکرد بعد از مدتی که آنرا بازنگری مینمود گاهی تا دوبرابر حجمش افزایش مییافت که این نشانه تسلط علمی و ژرف اندیش و همه سونگری ایشان بود.
به باور وی در پاسداشتهایی از این دست علاوه بر آنکه زمینه معرفی آثار این نویسندگان را فراهم میآورد، باید چنین اساتیدی را به عنوان یک اسوه معرفی شوند.
سنگری تاکید کرد: استاد چون احساس میکرد حضور در حوزههای اجتماعی فرصت پژوهش را از ایشان میگیرد و کمرنگ میکند از منبروسخنرانی اجتناب مینمود. استاد منذر نه ساعتها و روزها بلکه سالها وقت را صرف موضوعات پژوهشی مینمود و برای به انجام رساندن کارهای پژوهشی نمیشد حضور بیرونی داشته باشند. درواقع ارزشهای ایشان تا حدی پنهان مانده است.
وی خاطر نشان کرد: ایشان بسیار خوب حوزههای مختلف و حفرهها را میشناختند و زمانشان را صرف پرداختن به مسائلی میکردند که دیگران به آنها نپرداختهاند. بنا به تاکید این استاد ادبیات نباید به سالگرد درگذشت بزرگانی هچون منذر اکتفا کرد بلکه باید به مناسبتهای مختلف نشستهایی حول برخی از آثار ایشان ترتیب داد تا آثار و شخصیت وی ناشناخته باقی نماند. به گفته سنگری بنا بود جایزهای تحت عنوان جایزه استاد منذر هم طراحی شود اما به علت نامشخصی مسکوت ماند.
گفتنی است همایش «شعائرحسینی، مبانی نظری، برکات عملی» برای بزرگداشت سویمن سالگرد درگذشت حجت الاسلام و المسلمین استاد علی ابوالحسنی (نذر) به همت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران با همکاری حوزه هنری و مجمع ناشران انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۴ اسفند از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در محل حوزه هنری برگزار خواهد شد.
منبع: جوان آنلاین