کد خبر:۳۹۱۱۲۴

ورود «خودرو هوشمند» اپل برای رقابت با خودروسازان جهان+ تصویر

کمپانی اپل پس رونمایی جنجالی از آیفون ۶ و ساعت هوشمند به دنبال طراحی خودرو هوشمند موسوم به iCar رفته است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، براساس اعلام اخبار رسمی غول فناوری دنیا پس رونمایی جنجالی آیفون 6،6 پلاس و ساعت هوشمند به دنبال طراحی خودرو هوشمند موسوم به iCar رفته است.

 

با اضافه شدن گوگل به لیست خودروسازان جهان اکنون شایعات پیرامون ساخت خودرو هوشمند توسط اپل تقویت شده است و این در حالی است که این کمپانی تاکنون از واکنش به این موضوع اجتناب کرده و سیاست سکوت را پیش گرفته است.

 

 

در پروژه خودرو هوشمند اپل ۱۰۰۰نفر نیرو انسانی مشغول به کار هستند و قرار است خروجی این فناوری خودرویی برقی باشد که کلیه فعالیت و خدمات خود را به صورت هوشمند انجام می‌دهد.

 

براساس اخبار درز کرده از این کمپانی، ۲ شرکت فورد و تسلا برای ساخت خودرو هوشمند اپل با این کمپانی همکاری می‌کنند و مقرر شده است اپل در ۱۸ ماه آینده خودروسازی تسلا را به قیمت ۷۵ میلیارد دلار به طور کامل خریداری کند.

 

گفته می‌شود iCar اپل خودرویی ربوتیک با هدایت غیر مستقل باشد و در آینده نزدیک و با تکمیل شدن فرآیند طراحی شمار کمی از این خودرو به صورت گزینشی به مشتری‌هایی خاص واگذار شود.

 

براساس پیش‌بینی‌های کارشناسان در صورتی که اپل به مشکلات کنونی خودروهای برقی مانند طول پیمایش، شارژ باتری یا قیمت تمام‌شده توجه نکند بختی برای موفقیت در این بازار نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار