آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۱۴۹
پنجمين جشنواره مسابقات بومي، محلي و عشايري بسيج كشور

کهکیلویه و بویر احمد بر سکوی قهرمانی ایستاد

پنجمين جشنواره مسابقات بومي، محلي و عشايري بسيج كشور با قهرمانی تیم کهکیلویه و بویر احمد به پایان رسید.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سواحل خلیج فارس پنج شنبه و جمعه گذشته میزبان جشنواره مسابقات بومی، محلی و عشایری بسیج کشور یادواره گرامیداشت دهه فجر بود. ۱۲ تیم از سراسر کشور به بندرعباس آمده بودند تا در ۴ رشته هفت سنگ، دال پلان، کشتی محلی و طناب کشی با هم رقابت کنند.

 

در پایان جشنواره، این ورزشکاران بسیجی کهکیلویه و بویر احمد بودند که در مجموع جام قهرمانی را بالای سرشان بردند. استان خوزستان دوم شد و استان مرکزی روی سکوی سوم ایستاد.

 

در رشته هفت سنگ تیم خوزستان اول شد و تیم های هرمزگان الف و کهکیلویه و بویر احمد دوم و سوم شدند. در دال پلان، استان کهکیلویه و بوبر احمد قهرمان شد، فارس روی سکوی دوم ایستاد و لرستان به مقام سوم رسید.

 

در طناب کشی که برای اولین بار در تاریخ ورزش کشور در ساحل برگزار شد، ورزشکاران بسیجی استان مرکزی توانستند مقام قهرمانی را کسب کنند و کردستان و خوزستان هم رده های دوم و سوم را به به خودشان اختصاص دادند.

 

در نهایت در کشتی محلی، خراسان رضوی روی سکوی اول ایستاد، کهکیلویه و بویر احمد دوم شد و هرمزگان ب در رده سوم قرار گرفت.کاپ کاروان اخلاق مسابقات هم به تیم استان یزد رسید.

 

گفتنی است در اختتاحیه جشنواره مسابقات بومي، محلي و عشايري بسيج كشور که با حضور مسئولان لشگری و استانی برگزار شد، سردار یزدانی رئیس سازمان ورزش بسیج مستضعفین در سخنانی گفت: توسعه ورزشهای همگانی، بومی و محلی و عشایری می تواند در مقابل جنگ نرم تاثیر گذار باشد و برگزاری این جشنواره نمونه ای از برنامه های سازمان ورزش بسیج برای توسعه بازی های بومی و محلی در سطح کشور می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار