کد خبر:۳۹۱۵۸۹

فقر در ایتالیا رو به افزایش است

نتایج تحقیق یک سازمان خیریه در ایتالیا نشان می‌دهدنرخ فقر در این کشور رو به افزایش است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس این گزارش که اخیرا سازمان «کاریتاس اروپا» منتشر کرده از هر چهار نفر یک نفر در ایتالیا در معرض فقر و محرومیت اجتماعی قرار دارد.


این سازمان که در پی تامین خوراک و سرپناه برای افراد بی‌خانمان است افزود ایتالیا یکی از هفت کشور اروپایی است که در کنار پرتغال، اسپانیا، یونان، قبرس، ایرلند و رومانی در معرض بالاترین ریسک ابتلا به فقر قرار دارد.

وخامت اوضاع اقتصادی سبب افزایش نرخ بیکاری در جامعه ایتالیا شده است که خود افزایش شمار افراد متقاضی کمک از موسسات خیریه نظیر کاریتاس را به دنبال داشته است.
 

  ایتالیا سومین اقتصاد بزرگ حوزه یورو همچنان گرفتار بحران و رکود است

 

نرخ بیکاری در ایتالیا اکنون 13 درصد گزارش شده است.


بر اساس این گزارش؛ ماریو اوربیناتی یکی از عوامل کاریتاس ایتالیا به پرس تی‌وی گفت: «شمار فزاینده‌ای از ایتالیایی‌ها در جستجوی غذا و سرپناه هستند که متاسفانه بسیاری از آنان افراد خیلی جوان هستند. برخی نیز در سنین پنجاه سال قرار دارند که دیگر امکان به کارگیری آنان میسر نیست. اما آنچه بیش از همه مرا نگران می‌کند این واقعیت است که اغلب همه اعضای یک خانوار برای گرفتن غذا به ما مراجعه می‌کنند.»
 

ماریا سولداتی، مددکار اجتماعی کهنه‌کار ساکن رم نیز با ذکر این که اوضاع کنونی ایتالیا دچار وخامت شدیدی است، درباره آینده نسل جوان این کشور ابراز نگرانی کرد.
 

در همین حال، در تحقیقی دیگر که سازمان ملی آمار ایتالیا بر اساس داده‌های سال 2013 میلادی انجام داده است، مشخص شد که از هر خانوار ایتالیایی یک خانوار با مشکلات اقتصادی مواجه است.
 

ایتالیا در یک دهه گذشته به خاطر اجرای سیاست‌های سخت ریاضتی از جمله کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل حقوق بازنشستگی  کند ترین رشد اقتصادی حوزه یورو را تجربه کرده است.
 

مردم ایتالیا در سال‌های اخیر با برگزاری تظاهرات‌های متعدد علیه بیکاری و مشکلات و مصائب اقتصادی به تحمیل بسته‌های برنامه ریاضتی دولت اعتراض کرده‌اند.

 

 

 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار