لزوم اصلاح پروسههاي پژوهشي زمانبر براي ايجاد نشاط علمي
دكتر اميرحسين صاحبكار در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: افزايش حمايت هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاه ها از دانشجويان فضاي نشاط علمي را در كشور متحول مي كند.
وي با بيان اينكه رهبر معظم انقلاب بر افزايش فضاي اميد و نشاط علمي در دانشگاه ها تاكيد كردند، گفت: افزايش سطح امكانات پژوهشي و آموزشي دانشگاه ها موجب تحرك و فعاليت هاي علمي بسياري در سطح كشور شده است.
اين نخبه علمي برگزاري جشنواره هاي علمي در كشور را در ايجاد فضاي اميد و نشاط علمي موثر عنوان كرد و افزود: در حال حاضر جشنواره ها رقابت، فضاي نشاط و تحرك علمي را در بين دانشجويان، استادان و اعضاي هيئت علمي به صورت صد درصد افزايش داده است.
صاحبكار تاكيد كرد: همچنين براي افزايش هرچه بهتر فضاي فعاليت و نشاط علمي بايد روش هاي بررسي طرح ها و اختراعات در جشنواره هايي مانند جشنواره خوارزمي و رازي نظاممندتر شوند.
وي توجه نكردن به فعاليت هاي دانشجويان در بخش هاي مختلف علمي، آموزشي و پژوهشي را موجب تعلل در روند ايجاد فضاي نشاط و پويايي علمي عنوان كرد.
اين نخبه علمي گفت: نبود حمايت هاي مالي مناسب از دانشگاه ها و عدم تامين استادان مجرب در دانشگاه ها كيفيت كار و بازده علمي كشور را كاهش مي دهد./انتهاي پيام/