کد خبر:۳۹۲۳۸۵
برای دومین‌ بار طی چند روز گذشته صورت گرفت

بایکوت یک دستاورد دیگر دولت در رسانه‌های اصلاح‌طلب/ چه کسانی خدمات دولت را نمی‌بینند؟+عکس

روزنامه‌های اصلاح‌طلب امروز هیچ اشاره‌ای به دستاورد مهم دولت در کاهش نرخ تورم در بهمن ماه جاری به صفر درصد، نکرده و به صورت هماهنگ آن را در بایکوت خبری قرار دادند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسن روحانی روز گذشته در همایش روز ملی مهندسی خبر مهم اقتصادی را اعلام کرد که مورد توجه خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها کشور قرار گرفت.

 

رئیس جمهور در سخنرانی خود از تورم صفر درصدی در بهمن ماه سال جاری خبر داد که در نوع خود می تواند یک دستاورد مهم اقتصادی برای دولت باشد.

 

روحانی در سخنرانی اش تصریح کرد: ماه بهمن و اسفند دو ماهی است که در طول سال بیشترین تورم را دارند؛ سال گذشته تورم بهمن و اسفند را خیلی پایین آوردیم. هیچ کس پیش‌بینی نمی‌کرد تورم ما در بهمن صفر باشد و دیروز مرکز آمار این عدد را اعلام کرد.

 

وی ادامه داد: این کار بزرگی است که با تلاش و حمایت همه به دست آمد و باید از همه قدردانی کرد.

 

پس از اعلام این خبر از سوی رئیس جمهور، اکثر خبرگزاری‌های رسمی کشور به دلیل اهمیت آن، یکی از تیترهای خبر سخنرانی روحانی را به صفر بودن تورم در بهمن سال جاری اخصاص دادند.

 

در ادامه نیز انتظار می‌رفت که رسانه‌های حامی دولت به ویژه روزنامه‌های اصلاح طلب در روز بعد (امروز) یکی از تیترهای صفحه اصلی خود را به خبر این دستاورد بزرگ دولت اختصاص دهند.

 

اما این انتظار پس از قرار گرفتن روزنامه‌های اصلاح طلب بر روی دکه به ثمر نرسید و روزنامه‌های اصلاح طلب که خود را حامی دولت روحانی معرفی می‌کنند، در صفحه اول خود هیچ اشاره‌ای به سخنرانی رئیس جمهور و اعلام خبر صفر بودن تورم در بهمن ماه نداشتند.

 

این در حالی است که خبر کاهش تورم به دلیل آنکه یکی از وعده‌های اساسی رئیس جمهور در دور تبلیغات انتخابات بود، طبیعتا باید برای روزنامه‌های حامی دولت مهم جلوه می‌کرد.

 

 

البته این اولین بار نیست که طی هفته گذشته روزنامه های اصلاح طلب اقدام به نادیده گرفتن دستاوردهای مهم دولت روحانی می‌کنند.

 

چندی پیش پس از بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای فضایی و اولین نمونه محموله‌های بازگشتی با قابلیت حمل انسان به فضا نیز از سوی رسانه‌های اصلاح طلب با بایکوت خبری رو برو شد و هیچ کدام از آنها در صفحه ابتدایی خود هیچ اشاره‌ای به این دستاورد دولت نکردند.( اینجا)

 

بایکوت رسانه‌ای موفقیت‌های دولت این شائبه را تقویت می‌کند که این روزنامه‌ها تنها در مواردی که تنش و جنجال را اطراف دولت افزایش می‌دهد، حامی دولت روحانی هستند.

 

 

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار