آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۹۷۶
در تنبیهاتمان در فوتبال افراط و تفریط داریم

افشارزاده: کرار را تنبیه سختی کردیم

مدیرعامل استقلال گفت اجازه نمی دهیم که مسائل داخلی باشگاه به خارج از آن برود و مسائل را در داخل حل می کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بهرام افشارزاده در حاشیه نشست هم اندیشی بازاریابی ورزشی در جمع خبرنگاران در خصوص کرار گفت: زمانی که پاسپورت این بازیکن درست شود، او به ایران بر می گردد. ما پنج شنبه با او صحبت کردیم و گفته که پاسپورتش یک برگه سفید ندارد و مشکلش امروز حل می شود و تا یکی و دو روز آینده به ایران می آید.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چرا باشگاه استقلال تا این حد از این بازیکن حمایت می کند، گفت: ما این بازیکن را تنبیه کرده ایم اما نمی خواهیم این تنبیه ها را رسانه ای کنیم و مسائل داخلی باشگاه را به بیرون منعکس کنیم، تنبیه های او به قدری سنگین است که آخر فصل از ما طلبکار نخواهد بود.

 

مدیرعامل استقلال افزود: اجازه بدهید مسائل را داخل باشگاه ها حل کنیم. باشگاه استقلال حرمت دارد و کسی اجازه اهانت به ما را ندارد، می خواستیم نتیجه تنبیهات را رسانه ای کنیم اما چون نزدیک بازی بودیم زمان مناسبی برای این کار نبود.

 

وی افزود:راضی نیستیم که این مسائل حاشیه ای به باشگاه لطمه بزند و نباید این مسائل را در جای دیگری مطرح کنیم و باید خودمان در دل باشگاه آن را حل کنیم متأسفانه در تنبیه هایمان افراط و تفریط می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار