کد خبر:۳۹۳۹۴۱
هویت واقعی «سلام ریگی» چیست؟
چند روز قبل خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات امنیتی در پاکستان گزارش داد این کشور یکی از سرکردگان گروهک تروریستی جیشالعدل را بازداشت کرده است.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، چند روز قبل خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات امنیتی در پاکستان گزارش داد که این کشور یکی از سرکردگان گروهک تروریستی جیش العدل را بازداشت کرده است.
بر پایه این گزارش، مقامات جنوب غرب پاکستان «سلام ریگی» را زمانی که وی سوار بر اتوبوس در حال سفر در نزدیکی مرز ایران بوده، بدون مقاومت بازداشت کردهاند.
یک مقام امنیتی که خواسته نامش فاش نشود، به رویترز گفته است که این فرد در ۵۰ کیلومتری شهر «کویته» مرکز استان بلوچستان پاکستان بازداشت شده است.
به نوشته رویترز، سلام ریگی پسر عموی عبدالمالک ریگی، سرکرده معدوم گروهک تروریستی جندالله است.
در همین حال، بر اساس برخی پیگیری های خبرنگار فارس، هویت حقیقی فرد دستگیر شده «عبدالستار ریگی» برادر کوچکتر عبدالمالک ریگی است.
بر این اساس «عبدالستار ریگی» در لحظه دستگیری برای پنهان کردن هویت خود، کارت شناسایی «سلام ریگی» پسر عموی خود را تحویل ماموران امنیتی پاکستان می دهد.
عبدالستار ریگی برادر کوچکتر عبدالمالک ریگی تنها باقیمانده از خانواده سرکرده سابق جندالشیطان است که پس از اختلاف «محمد ظاهر» سرکرده جیش العدل با خانواده ریگی از این گروه جدا و به گروه تازه تاسیس برادرش- عبدالرئوف ریگی- به نام «جیش النصر» می پیوندد.
پس از ترور عبدالرئوف ریگی که بنا به شواهد فراوان توسط محمد ظاهر سرکرده جیش العدل به قتل رسیده، عبدالستار ریگی به عنوان فرمانده جدید جیش النصر به جای برادر بزرگترش، فعالیت خود را از چندی قبل آغاز کرده بود.
در همین حال برخی منابع از افزایش سطح همکاری ایران و پاکستان در ماه های اخیر برای مبارزه با تروریسم خبر داده و این احتمال که عبدالستار ریگی بر اثر همکاری میان ایران و پاکستان، دستگیر شده باشد، را افزایش داده است.
لازم به ذکر است، بر همین اساس ، پیش بینی می شود که پاکستان در راستای تقویت بیشتر همکاری برای مبارزه با تروریسم در منطقه «عبدالستار ریگی» را بزودی به ایران تحویل ایران بدهد.
منبع: فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.