کد خبر:۳۹۴۱۹۳
«خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»

تیپ عجیب مشاور جنجالی خانم «ابتکار»/ استقبال چینی‌ها از بازیکن ایرانی

توصیه عجیب شبکه‎سعودی به اوباما، روحانی هم نبود تورم کاهش می‌یافت و... از اهم اخبار متنوع منتشر شده در فضای مجازی طی امروز هستند.

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را در طول یک روز دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

 

حاج‌قاسم سلیمانی و چای عراقی در تکریت

 


استقبال چینی‌ها از بازیکن ایرانی

پورعلی‌گنجی که به تازگی از باشگاه نفت‌تهران جدا شده به همراه مدیربرنامه هایش مورد استقبال طرفداران تیانجین و آری هان سرمربی چینی ها قرار گرفت.

 

 

 


فروش لباس در برخی کیوسک‌های روزنامه فروشی

فارس: عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در برخی از کیوسک‌های روزنامه فروشی لباس به فروش می‌رسد، گفت: باید در زمینه ساماندهی کیوسک‌ها اقدامات لازم انجام شود. محمد حقانی در خصوص ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی در سطح شهر تهران گفت: در سال ۶۸ بیش از ۵ تا ۶ هزار کیوسک در سطح شهر تهران بود و این کیوسک‌ها ضمن ایجاد مزاحمت‌های محلی برخی اقدام به فروش اقلامی می‌کردند که در تقابل و سلامت و بهداشت مردم بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: حتی برخی قاچاق می‌فروختند، در آن زمان براساس ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به آن‌ها اخطار داده شد و تمامی این کیوسک‌ها بجز کیوسک‌های مطبوعاتی جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه از نظر جانمایی این کیوسک‌ها در سطح شهر نیاز به مطالعه دارند، گفت: در گذشته معمولاً کیوسک‌ها را در جاهایی قرار می‌دادند که در مسیر عبور مردم بود و در واقع یک امتیاز تجاری بیشتر از سایر جاها داشت و همچنین ایجاد سد معبر می‌کرد.

به گفته حقانی این کیوسک‌ها جمع‌آوری شد و فقط به تعدادی اجازه کار داده شد که یا گل‌فروشی کنند و یا مطبوعات بفروشند.

وی با تاکید بر اینکه در سطح شهر تهران شاهدیم که برخی از کیوسک‌های مطبوعاتی اقدام به فروش لباس می‌کنند، گفت: این برخلاف قرارداد اولیه آنها با شهرداری است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: باید کیوسک‌ها را ساماندهی کنیم و برای این کار باید مطالعات لازم انجام شود.

به گفته حقانی پیگیری می‌کنیم تا ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی هرچه سریعتر در سطح شهر تهران انجام شود.

 

 

 

 

توصیه عجیب شبکه‎سعودی به اوباما

 

العالم: سایت انگلیسی شبکه سعودی "العربیه" به "باراک اوباما" توصیه کرد در خصوص مسائل مربوط به ایران به "بنیامین نتانیاهو" گوش دهد. !!
این مطلب در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا منتشر شده است. باراک اوباما به تازگی در مصاحبه‌ای با انتقاد از بنیامین نتانیاهو گفته است که نخست وزیر اسرائیل ادعاهایی را مطرح کرد و گفت که توافق بسیار بد خواهد بود، و توافق به ایران 50 میلیارد دلار کمک خواهد کرد، و ایران به توافقنامه پایبند نخواهد بود.. اما هیچکدام از این ادعاها، به وقوع نپیوست.
 

 



شبکه سعودی العربیه در سایت انگلیسی خود در واکنش به این سخنان اوباما، به ادعاهای مختلف نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و همسویی مواضع کشورهای عربی با این رژیم اشاره کرد.

سایت "المصدر" با اشاره به این مطلب العربیه خاطرنشان کرد، این شبکه سعودی به شدت از مواضع نتانیاهو ضد جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده است به صورتیکه اینگونه به نظر می‌آید، تفکرات نویسنده با کابینه نتانیاهو حتی از شهرک نشینان صهیونیست بیشتر همخوانی دارد.
در بخشی از این مطلب که فقط در سایت انگلیسی شبکه سعودی العربیه منتشر شده، آمده است: "این تنها مسأله‌ای است که اسرائیلی‌ها و اعراب درباره آن اتفاق نظر دارند، و همچنین تنها مسأله‌ای است اوباما خطر آن را درک نمی کند."
 

 

 

محل دقیق زندگی خاوری شناسایی شد

مهر: رئیس اینترپل ناجا با اعلام اینکه محل دقیق زندگی خاوری شناسایی شده است، گفت: تمام مدارک و پرونده های قضائی برای کشور کانادا ارسال شده و منتظر نظر نهایی طرف کانادایی هستیم.

سردار مسعود رضوانی درباره پرونده خاوری و پیگیری های بین المللی آن از سوی پلیس اینترپل، افزود: در آخرین پیگیری پرونده برای پلیس اتاوای کانادا ارسال شده و آنها محل دقیق زندگی خاوری را شناسایی کرده و اطلاعات لازم قضائی را به دستگاه قضایی کشور کانادا ارسال کرده اند. پیگیری این پرونده از طریق مقامات پلیس قضایی کانادا اجازه دستگیری وی را موکول به انجام تحقیقات و تایید حکم بازداشت وی از طریق دستگاه قضائی کانادا کرده است.

وی با اشاره به اینکه تمام مدارک و مستنداتی که طرف کانادایی در پرونده خاوری احتیاج داشت برای آنها ارسال شده است، افزود: این پرونده از طریق دستگاه قضائی پلیس و سیستم دیپلماسی در حال بررسی و پیگیری است و از آنجایی که فرد شناسایی شده باید طبق قوانین کشوری که در آن دستگیر شده مجازات شود، چاره ای جز صبر نداریم.

رضوانی افزود: خاوری جزو افراد اعلان قرمز پلیس اینترپل است و اسم و مشخصات وی در سایت رسمی ثبت شده و تا مشخص شدن وضعیت قضائی حق خروج از کشور کانادا را ندارد.
 

 

 

بازهم مسافران هواپیما پیاده نشدند!


تابناک:‌مدیرکل فرودگاه های استان فارس گفت: مسافران مسیر مشهد به شیراز که شامگاه سه شنبه به علت نقص فنی با تاخیر چند ساعته به شیراز رسیدند، در اعتراض به تاخیر ایجاد شده به مدت دو ساعت حاضر به ترک هواپیما نشدند.

حمیدرضا سیدی در این باره افزود: این هواپیما که متعلق به شرکت آتا است، با تاخیر دو ساعت و نیمه وارد فرودگاه شیراز شد و به دنبال آن پرواز شماره 5288 شیراز به تهران نیز با تاخیر چند ساعته همراه شد.

وی گفت: مسافران پرواز مشهد به شیراز پس از این که با تاخیر در فرودگاه شهید دستغیب شیراز شدند به نشانه اعتراض حاضر به ترک هواپیما نشدند که با وساطت و شنیدن درخواست آنها بالاخره از هواپیما خارج شدند.

وی گفت: بعد از این که به صحبت ها و خواسته مسافران شنیده و به آنها توصیه شد تا مراتب اعتراض خود برای دریافت خسارت از شرکت هواپیمایی مزبور پیگیری کنند.

سیدی ادامه داد: البته در این فاصله حدود 30 نفر از مسافران پرواز شیراز به تهران که عجله داشتند، با پرواز ماهان عازم تهران شدند و تعدادی کمی هم که حاضر به ادامه سفر نشدند و پرواز خود را کنسل کردند.

به گفته وی، بقیه مسافران که حدود یکصد 100 نفر بودند، با پرواز مذکور عازم تهران شدند.

 

 

 


جمشید پژویان در گفت‌وگو با «افکارنیوز»:
روحانی هم نبود، تورم کاهش می‌یافت

افکارنیوز: استاد دانشگاه علامه‌طباطبایی اعتقاد دارد: : مدیریت اقتصادی در کشور مشکل دارد و اگر این دولت بتواند مدیریت اقتصادی داشته باشد که تاکنون چیزی از این دولت ندیدیم، مشکلات حل می‌شود.

جمشید پژویان درباره ادعای دولت یازدهم در مهار تورم و کاهش نرخ تورم اظهار داشت: مگر این‌که بگوییم آقای روحانی شب دعا کرده و مساله تورم حل شده است؛ شما بهتر است افزایش نقدینگی را در همین سال گذشته با امروز مقایسه کنید. وی در پاسخ به این پرسش که یعنی اگر دولت روحانی هم نبود، تورم تا این سطح کاهش پیدا می‌کرد؟ افزود: بله، فقط همین‌قدر که دولت شروع به مذاکره می‌کرد و شوک جدیدی وارد نمی‌شد، تورم کاهش پیدا می‌کرد.

استاد دانشگاه علامه‌طباطبایی تصریح کرد: هر دولتی که می‌توانست جلوی افزایش و شدت تحریم را بگیرد، ما به همین نتیجه می‌رسیدیم؛ البته اگر دیگر خطا و اشتباه نمی‌کرد.
پژویان با بیان این‌که الحق و الانصاف عملکرد بانک مرکزی خیلی خوب بوده است، عنوان کرد: مدیریت اقتصادی در کشور مشکل دارد و اگر این دولت بتواند مدیریت اقتصادی داشته باشد که تاکنون چیزی از این دولت ندیدیم، مشکلات حل می‌شود.

وی متذکر شد: اقتصاد کشور یک روندی را داشته که شوک تحریم تورم را به ۴۰ درصد رساند. اما میانگین‌ تورم در ۲۰ و اندی سال گذشته حدود ۱۸ درصد بوده است. یعنی مشکل اقتصاد ما ساختاری است که میانگین تورم ۳۴، ۳۵ سال گذشته ۱۸ درصد است.
رییس سابق شورای رقابت ادامه داد: حالا تورم کاهش پیدا کرده است و دیگر شوکی به اقتصاد وارد نمی‌شود. پس می‌بینیم اصلا کاری انجام نشده است.

پژویان خاطرنشان کرد: اگر فرد دیگری هم رییس‌جمهور می‌شد، همین اتفاقات امروز می‌افتاد.

 

 

اردوغان به جرم اهانت به یک مجسمه جریمه شد!

تابناک: دادگاه ترکیه رجب طیب اردوغان را به جرم اینکه به یک مجسمه‌ توهین کرده و آن را "هیولا" خوانده به پرداخت 10 هزار لیره‌ محکوم کرد. رجیب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در سال 2011 مجسمه بزرگی را که توسط محمد اکسوی، مجسمه ساز ترکیه‌ای ساخته و در شهر قارص،‌ واقع در شرق ترکیه نصب شده بود «هیولا» خواند و گفت که «این مجسمه هنر و زیبا شناسی را زیر سوال برده است.»

به دنبال این اهانت اکسوی نیز از اردوغان شکایت کرد و دادگاه ترکیه اردوغان را که در آن زمان نخست وزیر این کشور بود، به پرداخت 10 هزار لیر ترکیه(تقریبا 4000 دلار) جریمه کرد و از وی خواسته است از اکسوی دلجویی کند.

مجسمه مذکور که به عنوان سمبل دوستی دو کشور ارمنستان و ترکیه در قارص بنا شده بود، پس از اظهارات اردوغان و به دستور مسئولان آنکارا تخریب شد. اردوغان در این پرونده به اتهام توهین به میراث بشری جریمه شده است. بر اساس حکم دادگاه رئیس جمهور ترکیه باید زیان معنوی محمد آکسوی را نیز جبران کند.

دو کشور ترکیه و ارمنستان روابط سیاسی چندانی با یکدیگر ندارند و درباره مساله مشهور به «کشتار ارامنه» در دوره حکومت عثمانی‌ها با یکدیگر اختلاف دارند. ارمنستان ترک‌ها را متهم می‌کند که پیش از پایان جنگ جهانی اول هزاران ارمنی ساکن امپراطوری عثمانی را قتل عام کرده‌اند. ارمنستان ماه آینده میلادی بزرگداشت صدمین سالگرد کشتار ارامنه را برگزار خواهد کرد.

 

 

 


فرجام دردناک زن جوان پس از تزریق بوتاکس


شبکه خبر: به گزارش پلیس قربانی جراحی زیبایی پس از فلج شدن صورت و تغییر چهره‌اش طی شکایتی منجر به تحت تعقیب قرار گرفتن پزشک جراح اوکراینی شد. رالوسا کریسان ۳۸ ساله خانمی که تنها خواستار تزریق ژل بوتاکس به منظور حفظ خطوط دور چشم و پیشانیش بود، پس از تزریق دارو توسط جراح زیبایی با یک صورت فلج و تغییر شکل داده مواجه گردید.

این جراحی که در یکی از بیمارستان‌های شهر آلبا در مرکز رومانی صورت گرفت، پس از انتشار تصاویر وحشتناک و شکایت پزشک جراح تحت تعقیب قرار گرفت.

بنابراین گزارش رالوکا کریسن در شکایت خود مدعی شد که آدریان اوآنسیا ۴۷ساله جراح وی از سم مار به جای ژل مخصوص استفاده کرده است.

به گفته وی پس از چند ثانیه گذاشتن از زمان تزریق سوزش و درد غیر قابل تحملی در مناطق تزریق شده را احساس کرد که پس از آن منجر به متورم شدن و از حرکت ایستادن عضلات صورت وی شد.

رالوکا در حالی که دو سال از زمان تزریق ژل بوتاکس صورتش می‌گذرد هنوز نتوانسته درمان قطعی برای آن پیدا کند.

رئیس بیمارستان آلبا در مرکز رومانی با معلق کردن پروانه پزشکی همکاری همه جانبه خود را با پلیس در روند دستگیری این پزشک اعلام کرد.

 

 

دارکوب سواری راسو

عکاسی تصویری باورنکردنی از سوار شدن یک راسو بر پشت یک دارکوب را به ثبت رسانده است.

 

 

 

 

 

تیپ عجیب مشاور جنجالی ابتکار

دكتر اسماعيل كهرم روز گذشته در مراسم افتتاح مركز منطقه اي كنوانسيون رامسر شرکت کرد وی اخیرا مصاحبه های جنجالی علیه وزیر بهداشت کرده بود.

 

 

 

 

واکنش خانم بازیگر به هتاکی‌ها

 

شفاف: نیوشا ضیغمی با انتشار متن زیر در صفحه شخصی اش در اینستاگرام از فحاشی و اهانت برخی کاربران در شبکه های اجتماعی نسبت به وی انتقاد کرد.

 

سلام

برای دوستان عزیزی می نویسم که دلگرمی همیشگی من بودند وهستند. نزدیک به یک سال وچندی در این صفحه در خدمتتون بودم. لطف ومحبت بسیاری از شما بزرگواران انگیزه ای بود برای بودن. بسیار حرف ها بی ربط هم گفته شد که سعی کردم از کنار اونها بگذرم و به حرمت شما اونها رو ندیده بگیرم.

متاسفانه برخورد بعضی ها واقعا آزاردهنده وشرم آوره وشاید دیگه از حد تحمل خارج شده.

به همین بابت ترجیح میدم حداقل تا مدتی از این فضا دور باشم.

از همه عزیزانی که با مهربانی وعشق و صمیمیت، انگیزه تلاشم بودند سپاسگزارم.

یا حق

 

 

اعتماد به قاطر در لبه پرتگاه

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴
تصویر بچه روی قاطر واقعا جالب و شگفت انگیز است نمی دونم به این ریسک می گویند یا اعتماد.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸
خدا حفظ کنه حاج قاسم دلاور رو ...
سلامتیش صلوات . اللهم صل علی محمد و آل محمد
45
0
صابری
۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۷
مرادن خدا پرده پندار دریدند........
عمو امیر
Canada
۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
تیپ نخود هر آش خیلی مسخره است باید در اون سازمانی که رئیس و معاونش اینقدر بی عرضه ان و این قیافه ها رو درست می کنن رو گل گرفت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار