کد خبر:۳۹۵۱۳۶

مرکز آمار: تنها ۳.۵ درصد بیکاران بیمه بیکاری می‌گیرند

از بیکاران قبلا شاغل در بخش کشاورزی ۱.۳ درصد، در بخش صنعت ۵.۳ درصد و در بخش خدمات ۲.۲ درصد از بیمه بیکاری استفاده می کردند.

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو»، از بیکاران قبلا شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می کردند.

 

بنا بر اعلام مرکز آمار 96.5 درصد بیکاران قبلا شاغل در سال 1392 از بیمه بیکاری استفاده نکرده اند و فقط 3.5 درصد از این جمعیت شامل بیمه بیکاری بوده‌اند.

 

در سال 1392، 35.9 درصد از اقدامات انجام شده برای جست‌وجوی کار به پرس و جو از دوستان و‌ آشنایان 19.4 درصد به درج آگهی در روزنامه و یا مطالعه آگهی استخدامی، 12.6 درصد به ثبت نام یا پیگیری در مراکز کاریابی غیر دولتی ،11.5 درصد به تماس با کارفرما و 9.8 درصد هم به ثبت نام و یا پیگیری در مراکز خدمات اشتغال وزارت کار اختصاص داشته است.

 

بر اساس این گزارش در سال 1392، 96.5 درصد بیکاران قبلا شاغل، از بیمه بیکاری استفاده نمی کردند و تنها 3.5 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده می کردند.

 

لازم به ذکر است از بیکاران قبلا شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می کردند.

 

در سال 1392 از میان جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 20.1 درصد را صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط ، 15.9 درصد را کارگران ساده و 15.2 درصد را کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری تشکیل می دادند.

 

همچنین این نسبت‌ها در جامعه برای مردان به ترتیب 20.1 درصد، 17.5 درصد و 14.5 درصد بوده و برای زنان 19.9 درصد ، 6.4 درصد و 19.7 درصد بوده است.

 

در سال 1392 از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 82.9 درصد را کارکنان بخش خصوصی یعنی کارفرمایان، کارکنان مستقل، حقوق بگیران بخش خصوصی و تعاونی‌ها و کارکنان فامیلی بدون مزد و 17.1 درصد را حقوق بگیران بخش عمومی تشکیل می دادند.

 

این نسبت‌ها در جامعه مردان به ترتیب 84.5 درصد و 15.5 درصد، در جامعه زنان این میزان 73.6 درصد و 26.4 درصد بوده است. در سال 1392 20.1 درصد شاغلان در گروه شغلی صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوطه مشغول به کار بوده اند.

 

همچنین در مرتبه بعدی 15.9 درصد در گروه شغلی کارگران ساده و 15.2 درصد نیز در گروه شغلی کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری مشغول به کار بودند. در بخش کشاورزی گروه کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری با 82.4 درصد بوده است.

 

در بخش صنعت گروه شغلی صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوطه با 50 درصد و همچنین در بخش خدمات گروه شغلی کارکنان خدماتی و فروشندگان فروشگاه‌ها و بازارها با 25.2 درصد بیشترین درصد از گروه های شغلی مربوطه را به خود اختصاص داده‌اند.

 

 

 

منبع: عصرایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار