به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام حمیدشهریاری، عضو شورای عالی فضای مجازی در حاشیه برگزاری همایش فضای مجازی پاک در خصوص جزئیات اجرایی کردن پروژه فیلترینگ هوشمند یادآور شد: براساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر شده است کارهای عملیاتی و اجرایی این پروژه در وزارت ارتباطات و مباحث راهبردی آن در مرکز ملی فضای مجازی انجام شود.
وی افزود: پروژه فیلترینگ هوشمند هم اکنون در ابتدای راه بوده و نیاز به تحقیق و توسعه بیشتر دارد که امیدواریم با سرمایه گذاری های بیشتر این طرح به نتیجه مطلوب نزدیک شود.
حجت الاسلام شهریاری در مورد تجربه اجرایی فیلترینگ هوشمند در سایر کشورها نیز تاکید کرد: هرکشوری برای اجرای فیلترینگ هوشمند مدل خاص خود را دارد و کشورهای جهان از یک مدل واحد برای اجرایی این طرح استفاده نمی کنند.
وی در خصوص طرح احراز هویت اینترنتی کاربران نیز یادآور شد: در این طرح به محض بروز تخلفی در فضای اینترنت امکان پیگیری متخلف براساس حکم قضایی وجود خواهد داشت.
وی افزود: در این روش موضوع ناشناس ماندن کاربر همچنان بر قوت خود باقی است و این روش زمانی اجرایی خواهد شد که کاربر تخلفی انجام بدهد که در این صورت شناسایی و با وی برخورد خواهد شد.
وی در مورد اینکه آیا اجرای این طرح ناقض حریم خصوصی کاربران خواهد بود یا خیر، نیز تاکید کرد: این روش تنها برای کاربرانی اجرا خواهد شد که اعمال خلاف قانون انجام می دهند که برهمین اساس هیچ گونه نقض حریم خصوصی اتفاق نمی افتد.
شهریاری اجرای طرح احراز هویتی کاربران را در هر دو شبکه اینترنت و اینترانت قابل اجرا دانست و توضیح داد: هیچ تفاوتی میان شبکه های اینترنتی داخلی و خارجی در اجرای این طرح وجود نخواهد داشت.