کد خبر:۳۹۵۳۶۷

کلیات نظام پالایش ارتباطات اینترنتی به تصویب رسید

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از تنظیم نظام پالایش ارتباطات اینترنتی خبر داد و گفت: کلیات این نظام در کمیسیون عالی امنیت شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید.
کلیات نظام پالایش ارتباطات اینترنتی به تصویب رسید

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد خوانساری، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: مسیر اجرایی نظام پالایش ارتباطات اینترنتی را به دقت دنبال می‌کنیم تا مردم با امنیت کامل و طیب خاطر از فضای مجازی همچون اینترنت استفاده صحیح کنند.

 

وی با اشاره به اینکه دولت باید ابزارها و زیرساخت‌های لازم را برای حفاظت و صیانت فرهنگی اجتماعی اقشار مختلف جامعه فراهم کند گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال تحقق این هدف مهم، اقدام به تدوین نظام پالایش ارتباطات اینترنتی کرده است.

 

خوانساری اجرای مناسب هوشمندسازی فیلترینگ یا صیانت فرهنگی و اجتماعی مردم در فضای مجازی را نیازمند الزامات قانونی، ابعاد فناورانه و هماهنگی تمامی متولیان دانست و افزود: در این زمینه تمایلی به استفاده از کارهای سلبی نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه سیاست دهه ۸۰ ورود اینترنت به کشور به صورت متمرکز بود، ادامه داد: پالایشی که در اینترنت شکل گرفته پالایش مبتنی بر آدرس بود و به روش‌های هوشمند و محتوی محور توجه چندانی نشده است.

 

به گفته خوانساری، این مجموعه با تمام توان و ظرفیت در صدد است تا مردم به صورت هوشمند، ساده، راحت و با امنیت کامل و کارایی مناسب و همچنین در نظر گرفتن تمام الزامات قانونی و فرهنگ دینی و ملی، از فضای مجازی به صورت صحیح و مناسب استفاده کنند.

 

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گام دوم برای اجرای صحیح پالایش هوشمند را بهره گیری از فناوری‌های نوین اعلام کرد و گفت: صیانت و یا پالایش در این حوزه باید براساس محتویات، ساختار و پروفایل‌های کاربر صورت گیرد.

 

خوانساری به انجام ۷ پروژه در این زمینه در مرکز تحقیقات مخابرات ایران اشاره کرد و گفت: این مرکز از سال ۸۷ سعی کرده برای تولید فناوری‌های مورد نیاز مبتنی بر مبانی دانشی با شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌ها و فعالان این حوزه قراردادهایی منعقد کنیم تا کار به صورت کارشناسانه به پیش رود.

 

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است که در ۵ حوزه بتوانیم به صورت هوشمند ساماندهی و پالایش محتوی را انجام دهیم، افزود: محتویات متنی، تصویرها، ویدئوها، پروفایل‌ها از جمله مواردی است که باید پالایش صورت گیرد.

 

خوانساری از ایجاد آزمایشگاه ارزیابی و اعتبار سنجی محصولات پالایشی در این پژوهشگاه خبر داد و گفت: طراحی و تحلیل متدولوژی انجام کار، ارزیابی عملکرد محصول، عملیات مختلف حوزه پالایش از مهمترین وظایف این مجموعه است.

 

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه هماهنگی نسبتا خوبی بین دستگاه‌های دست اندرکار در این حوزه وجود دارد اظهار کرد: شورای عالی فضای مجازی با توجه به جایگاه فراقوه‌ای امکان همگرایی و هم افزایی دستگاه‌های متولی را ایجاد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار