کد خبر:۳۹۵۵۲۱

آیا ژاپن از رکود اقتصادی خارج شده است؟

آخرین آمار منتشرشده از وضعیت اقتصادی ژاپن نشان می‌دهد که در ماه‌های پایانی سال ۲۰۱۴ اقتصاد این کشور از تا حدودی از رکود خارج‌شده است. اما رشد سالانه اقتصادی همچنان برای ژاپن در پایین‌ترین سطح قرار دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، اقتصاد ژاپن توانست خود را در سه‌ماهه پایانی سال 2014 از رکود بیرون بکشد. آخرین آمار منتشرشده از وضعیت اقتصادی ژاپن نشان می‌دهد که در ماه‌های پایانی سال 2014 اقتصاد این کشور از تا حدودی از رکود خارج‌شده است. اما رشد سالانه اقتصادی همچنان برای ژاپن در پایین‌ترین سطح بوده و برای تغییر این وضعیت بانک مرکزی ژاپن باید محرک‌های اقتصادی بیشتری وارد عمل کند.


رشد 0.6 درصدی برای سومین اقتصاد بزرگ دنیابین ماه‌های اکتبر و دسامبر در سال 2014 پس از آمار نه‌چندان مطلوب در رو سه‌ماهه متوالی در پی بالا رفتن مالیات فروش در ماه آوریل و کاهش میزان خرید مصرف‌کنندگان در این کشور بوده است. با این شرایط کارشناسان اقتصادی برای ژاپن رشد اقتصادی 0.9 درصدی را پیش‌بینی کرده‌اند.
 

اما در نگاه کلی رشد اقتصادی ژاپن در یک سال (2014) تقریبا نزدیک به صفر بوده است. این در حالی است که رشد اقتصادی این کشور در حدود 1.6 درصد بوده است.
Marcel Thieliant از کارشناسان اقتصادی در نشریه Capital Economics می‌گوید: با وجود اینکه ژاپن توانسته از نظر اقتصادی مشکلات و ضعف‌های مربوط به مالیات را پشت سر بگذارد، بانک مرکزی این کشور باز هم باید به فکر محرک‌های اقتصادی بیشتر برای وضعیت موجود باشد. با توجه به شرایط کنونی ژاپن، به نظر می‌رسد بانک مرکزی این کشور، درمورد رشد اقتصادی بیش از حد خوش بین است.
 

ماه گذشته بانک مرکزی ژاپن با توجه به کاهش قیمت نفت از اواسط سال گذشته تا کنون پیش بینی خود از میزان تورم در ژاپن تا پایان سال 2015 را تا حدودی کاهش داده است. در آخرین پیش بینی بانک مرکزی این کشور، اقتصاد ژاپن تا پایان ماه مارس سال 2016 تا حدود 2.1 درصد رشد خواهد داشت. این در حالی است که پیش بینی قبلی رقم 1.5 درصدی را نشان می‌دهد.

 

 

منبع: بازار خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار