کد خبر:۳۹۵۵۷۶

۳ نکته درباره بگم‌بگم‌های مشاور ارشد روحانی

دولت اگر واقعاً اسنادی درباره فساد اقتصادی طیف مقابل خود دارد، چرا افشای آنها و برخورد با آنها را به سال آینده و انتخابات مجلس دهم حواله می‌دهد؟

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سیدمحسن میرشمسی از فعالان فضای مجازی در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: «اکبر ترکان» مشاور ارشد «حسن روحانی» و متخصص در امور "قرمه‌سبزی" و "آبگوشت بزباش"، تهدید به افشاگری کرده و گفته است: "مسلماً عده‌ای می‌خواهند در سال 94 با پول‌های کثیف و بادآورده وارد بازی سیاسی شوند و البته ما هم سکوت نخواهیم کرد؛ سال 94 سال افشای آنها است".

 

ضمن استقبال از هر نوع افشاگری، ذکر چند نکته خالی از لطف نیست!

 

1- دولت اگر واقعاً اسنادی درباره فساد اقتصادی طیف مقابل خود دارد، چرا افشای آنها و برخورد با آنها را به سال آینده و انتخابات مجلس دهم حواله می‌دهد؟! چرا همین امسال افشاگری نکرده و نمی‌کند؟! این تأخیراندازی در افشا و برخورد با مفاسد چه معنایی جز سیاست‌بازی و سوءاستفاده‌های باندی و جناحی از مقوله مبارزه با مفاسد اقتصادی برای از میدان به در کردن رقیب و تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات مجلس آینده دارد؟!

 

2- "بگم بگم" جناب ترکان نشان می‌دهد که اولاً دوران "بگم بگم" هنوز نگذشته است و ثانیاً دولت برای قبضه کردن مجلس آینده روی این "بگم بگم"ها حساب ویژه باز کرده است نه عملکرد خود و این می‌تواند به معنای خالی بودن دست دولت از عملکرد قابل ارائه به افکار عمومی برای جلب نظر آنها و ایضاً اطمینان به باور نکردن آمارهای دولت توسط مردم نیز باشد!

 

3- نکات جالبی در زمینه مفاسد اقتصادی و مبارزه با آن در سابقه جناب ترکان به چشم می‌خورد. ازجمله اینکه سال‌ها پیش در شرکت نفتی و گازی پتروپارس در دوران مدیرعاملی اکبر ترکان، تخلفات متعددی رخ داد؛ تخلفاتی که جناب ترکان درباره آنها گفته بود: "اگر ما رانتی را در دولت قرار دادیم و عده‌ای از آن رانت استفاده کردند و ثروتمند شدند، حق نداریم یقه آنها را بگیریم. چون خودمان مقررات وضع کردیم."

 

حکایت "دستمال کثیف" است!

 

منبع: فرهنگ نیوز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار