آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۶۴۲

سردار فضلی: کشوری که ورزش و ورزشکار ندارد، شکست می‌خورد

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: کشوری که ورزش و ورزشکار ندارد، شکست خواهد خورد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» سردار فضلی در مجمع بسیج ورزشکاران کشور حضور یافت و گفت: ما در کردستان ۲۳ هزار شهید تقدیم اسلام کردیم و ۵ هزار و ۴۰۰ شهید اهل تسنن داشتیم شیعه و سنی در دفاع از دین خدا و مواجه با دشمن و روزهای سخت سینه سپر کردند و چه مقابل ضد انقلاب و معاندین و چه در جنگ تحمیلی جنگیدند.


وی افزود: دو هفته پیش به کربلا مشرف شدم وقتی در سامرا و حرمین عسکرین حضور یافتم دیدم که هجمه در چند قدمی آنهاست و داعشی ها فاصله زیادی ندارند، اما مجاهدین راه خدا آمد اند تا به تکلیف خود عمل کنند و صحنه های زیبایی را دیدم که یادآور صحنه های جنگ بود اگر این کار برای خدا نباشد چنین صحنه های دیده نمی شود.


جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: آنها گفتند که برای آزادسازی تکریت می رویم و ان شاءالله برای شب عید مسیر زائران برای زیارت باز خواهد شد.


وی افزود: تا زمانی که خادم و مسئول و بسیجی هستیم باید در عرصه مقابله با جنگ نرم خود را تجهیز کنیم. ورزش نیز یک آرمان بوده و خوب است که همراه  با آرمان های اسلامی باشد. این جوانان امانت دست ما هستند و اگر باید کاری انجام شود تا مسئول هستیم باید آن را انجام دهیم.


وی تأکید کرد: هر چه این مجامع تکلیف مدارانه تر عمل کنند خروجی بیشتری دارند. امروز نظام ولایی داریم و ظرفیت های خوبی در اختیار داریم که ورزش یکی از این ظرفیت هاست. کشوری که ورزش و ورزشکار ندارد شکست خواهد خورد.


سردار فضلی در پایان گفت: در جنگ هر روز صبح می دیدیم که ورزش می کنند و مجامع باید به کمک بسیج ملی بیایند. منظور ما همان بسیجی است که مقام معظم رهبری انتظار دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار