کد خبر:۳۹۵۷۹۶
سالاری:

تسخیر ۹۰ درصدی بازار گیم توسط خارجی‌ها/ فقدان قانون کپی رایت در حوزه بازی های رایانه ای بیداد می‌کند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: عدم توجه مسئولان، کم توجهی به مسائل بودجه ای، نبود قانون کپی رایت برای بازی های خارجی و محدود کردن فروش آنها در بازارهای داخلی قسمتی از مشکلاتی است که بازی سازان رایانه‌ای را دچار مشکل کرده است.
تسخیر ۹۰ درصدی بازار گیم توسط خارجی‌ها/ فقدان قانون کپی رایت در حوزه بازی های رایانه ای بیداد می‌کند

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سالار مرادی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به تسخیر ۹۰ درصد از بازار بازی‌های رایانه‌ای از سوی خارجی‌ها، گفت: این آمار که بسیار قابل تأمل است می تواند یکی از عوامل تغییر فرهنگ در نسل جوان در آینده نزدیک باشد.


نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تاکید کرد: وجود ظرفیت علاقمندی نوجوانان و جوانان به بازی های رایانه‌ای می‌تواند انگیزه‌ای برای بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باشد که به حمایت از صنعت بازی سازی رایانه‌ای داخلی بپردازند.


وی افزود: بازی سازان جوان می‌توانند با اتکا به فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی بازی‌هایی تولید کنند که نه تنها در سطح منطقه بلکه در سطح بین المللی جاذبه و مخاطب داشته باشد که البته این امر نیاز به حضور آنها در جشنواره‌های بین المللی دارد.


مرادی در ادامه به وجود برخی مشکلات در حوزه صنعت بازی سازی پرداخت و گفت: عدم توجه مسئولان، کم توجهی به مسائل بودجه ای، نبود قانون کپی رایت برای بازی‌های خارجی و محدود کردن فروش آنها در بازارهای داخلی قسمتی از مشکلاتی است که بازی سازان را دچار مشکل می‌کند.


وی در ادامه با اشاره به این مطلب که بازی‌سازی رایانه‌ای در سطح جهان باعث به وجود آمدن فرصت‌های شغلی بسیاری شده است، اذعان کرد: حمایت از ساخت بازی‌های رایانه‌ای ملی از سوی مسئولان می‌تواند فرصت‌های شغلی بسیاری را نیز در داخل ایجاد کند.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با یک حرکت جهادی و عزم جدی مسئولان می‌توانند به تولید و ساخت بازی‌های رایانه‌ای ملی کمک کنند که هم در رشد فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی کوشیده‌اند و هم اشتغال ایجاد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار