فقط متأهل‌ها بخوانند!
کد خبر:۳۹۶۳۸

فقط متأهل‌ها بخوانند!

اسلام از ما مي‌خواهد كه دوستي و محبت خود را نسبت به هركس كه دوستش داريم ابراز كنيم و اين امر در زندگي خانوادگي ضرورت بيشتري دارد.

زندگي مشترك زوجين نيازمند به رعايت قواعد و ضوابطي است كه بدون آن‌ها امكان ادامه آن نيست، اساس زندگي بر محبت و مودت است تا در سايه آن سكون و آرامش، كه ضروري داشتن حيات سالم و طي طريق به مقصد وصول به كمال است، حاصل شود.

حيات زوجين بايد مبتني به مودت و صفا،‌ مهرورزي و دوستي خالص باشد، اصولاً زندگي بدون دوست داشتن و محبت ورزيدن معني ندارد، به خصوص در آنگاه كه اين امر مربوط به زن و شوهري باشد كه محرم اسرار هم، پديد آورنده فرزندان و در مقام مربي، پدر و مادر نسل جديدند.

غرض از مودت كه مورد نظر قرآن است، دوستي خالص و صميمانه است نه دوستي‌هاي سرسري و سطحي، آنگونه دوستي كه در اعماق جان همسران ريشه بدواند و موجبات سكون و آرامش‌شان را فراهم آورد، خداوند ايجاد رشته مودت را در ازدواج، از جمله نشانه‌هاي شناسايي خود قرار داده و طبعاً واجدان چنين صفا و صميميتي محبوب خداوندند.

زوجين بايد براي يكديگر بهترين دوست باشند، آن‌چنان كه خود را در غم و رنج هم شريك بدانند و اسرار خود را در ميان گذارده و به رفع مشكل بپردازند، حال اگر در زندگي زوجين وضع به جايي رسيد كه طرفين حتي جرأت آن را ندارند با هم سخن بگويند و يا راز دل خود را با يكديگر در ميان گذارند، بايد گفت از لطف و عنايت خدا در اين زمينه بهره‌اي ندارند.

اينكه زن و شوهر يكديگر را دوست مي‌دارند، جاي سخني نيست ولي در مواردي به علت كدورتي كه پديد مي‌آيد اين دوست داشتن را به زبان نمي‌آورند و در آن هنگام است كه نسبت به يكديگر متزلزل شده و درباره دوستي و مودت خود به شك و ترديد مي‌افتند.

اسلام از ما مي‌خواهد كه دوستي و محبت خود را نسبت به هر كس كه دوستش داريم ابراز كنيم و اين امر در زندگي خانوادگي ضروري است، به فرموده پيامبر (ص) ذكر اين جمله شوهر به زن كه تو را دوست مي‌دارم، هرگز زن را فراموش نخواهد شد.

شايد اظهار عشق و محبت نسبت به همسرتان در نظر شما مسخره آيد و گمان كنيد همسرتان آن را مي‌داند و مي‌فهمد، ولي چنين نيست، بگذاريد اظهار گردد تا او اطمينان پيدا كند.

پيوند زناشويي با ابراز محبت و علائق استحكام پيدا مي‌كند و از اين رهگذر دوام مي‌يابد، شما بايد بدانيد در زندگي زناشويي در عين وجود انضباط، علاقه و محبت بايد حكومت كند نه قانون و مقررات، ابراز محبت كردن مانند باريدن باران است كه هر آلودگي و كدورتي را از بين مي‌برد، پس ببار تا همسرت بر تو ببارد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار