کد خبر:۳۹۶۶۳۲
کوثری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اقدام سناتورهای آمریکایی نشان داد که تضمینی برای «توافق خوب» وجود ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ملی گفت: اقدامات کارشکنانه سناتورهای آمریکایی نشان داد که تضمینی برای توافق خوب با ایران وجود ندارد.

اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد نامه ۴۷ سناتور به رهبران ایران اظهار داشت: نامه ۴۷ سناتور آمریکایی به دولتمردان ایرانی نشان داد که این اختلاف در بین سیاسیون آمریکایی بسیار زیاد بوده است که موجب دو دستگی و اختلاف نظر میان جمهوری خواهان و دموکرات‌ها شده است لذا تیم مذاکره کننده باید تذکرات مقام معظم رهبری، مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن سیاستمداران آمریکایی را همواره در دستور کار خود قرار دهد و خوشبینانه عمل نکند.

 

وی تصریح کرد: در واقع هر آنچه که به وسیله کنگره تأیید نشود، فقط حکم یک «توافق اجرایی» را دارد و رئیس جمهور آینده می تواند این توافق را لغو کرده و کنگره نیز در آینده مفاد این توافق را در هر زمانی که بخواهد تغییر دهد، پس هیچ تضمینی وجود ندارد که مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ به نتیجه برسد لذا تیم مذاکره کننده باید هوشیارانه عمل کرده و از دادن امتیاز به غربی ها امتناع کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: در حال حاضر اوباما قصد داد برای افزایش محبوبیت خود موضوع هسته ای ایران با ۱+۵ را به طور مقطعی حل کند و مشخص است که توافقنامه بعد از دوسال نقض خواهد شد. اگر مقامات ارشد آمریکایی ها به دنبال توافق هسته ای با ایران هستند باید مراقب رفتار سیاستمداران خود با دولتمردان ایرانی باشند چراکه آنها ضرر خواهند کرد.

 

کوثری خاطری نشان کرد:‌ ما باید در مذاکرات هوشیارانه عمل کنیم چراکه دولتمردان غربی همواره اثبات کرده‌اند که خواهان به نتجه رسیدن مذاکرات نبوده و تنها به دنبال تحت فشار قرار دادن ایران و رسیدن به خواسته های خود هستند.

 

وی تاکید کرد:‌ عدم توافق هسته‌ای به ضرر جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود، بلکه مقامات آمریکایی را بیش از گذشته در عرصه بین المللی بی اعتبار خواهد کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰
سلام
خواهش می کنم شدیدا به این مطلب دقت کنید بسیار بسیار مهم است:

روز گذشته سخنگوی وزارت خارج آمریکا جن ساکی گفت که اگر توافق نهایی با ایران تا مهلت تعیین شده حاصل شود، آن وقت برای تصویب به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع داده خواهد شد.

آقای ظریف هم گفته بود که توافق احتمالی کشورهای گروه ۱+۵ با ایران در قطعنامه‌ای بر اساس فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد مورد تایید قرار خواهد گرفت و در نتیجه به توافقی بین‌المللی و الزام‌آور برای همه دولت‌ها تبدیل می‌شود، به‌طوری که دولت‌های فعلی و آتی ایران و آمریکا نیز ملزم به رعایت مفاد آن خواهند بود.

**********
عزیزان دقت کنید قطعا توافق با ایران تا وقتی که مورد تایید مجلس و از آن مهمتر رهبری ما قرار نگیرد از کوچکترین درجه اعتبار ساقط است. نبا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار