کد خبر:۳۹۷۴۶۹
سومین روز مذاکرات هسته‌ای؛

آغاز نشست وزرای ایران و آمریکا با حضور معاونین، صالحی، فریدون و مونیز

نشست وزرای ایران و آمریکا به همراه رییس سازمان انرژی اتمی، وزیر انرژی آمریکا، دستیار ویژه رییس جمهور و معاونین وزرا آغاز شد.

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛  نشست وزرای ایران و آمریکا به همراه رییس سازمان انرژی اتمی، وزیر انرژی آمریکا، دستیار ویژه رییس جمهور و معاونین وزرا آغاز شد. 

 

روز گذشته نیز وزرای خارجه ایران و آمریکا به مدت ۵ ساعت با حضور معاونین و وزیر انرژی آمریکا دیدار کردند و پس از آن شست مشترک وزرای خارجه ایران، فرانسه، انگلیس، آلمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شد. 

 

در این بین وزیر امورخارجه کشورمان به صورت دوجانبه با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیرخارجه انگلیس دیدار کرد. 

 

ظریف در ملاقات با موگرینی آخرین تحولات مربوط به روند مذاکرات هسته‌ای،رابطه ایران و اتحادیه اروپا و همچنین آخرین تحولات منطقه‌ای را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار