مهدی نقوی، طراح موتور جستجوی «یوز» در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، به ارائه توضیحاتی در مورد آخرین وضعیت موتور جستجوی «یوز» پرداخت و در خصوص بازخورد کاربران در استفاده از این موتور جستجو خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به اينكه كمتر از يك ماه از رونمايي موتور جستجوي يوز گذشته است، استقبال خيلي خوبي از این موتور جستجو شده است؛ ضمن آنکه بازديد و استفاده از yooz.ir روز به روز در حال رشد است به نحوي كه در حال حاضر رتبه ۱۱۹ را طبق گزارش الكسا دارا بوده و اين رتبه در حال ارتقاء است.
وی به تعداد صفحات فارسی تحت پوشش این موتور جستجو اشاره کرد و یادآور شد: هماكنون يك ميليارد صفحه را پوشش دادهايم و البته خزشگر ما به ۴ ميليارد آدرس منحصر به فرد صفحات فارسي دست پيدا كرده است كه برآورد ميكنيم حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد آن معتبر باشد.
نقوی با اشاره به اینکه كي از چالشهاي اساسي موتورهاي جستجو در بخش بهروز نگهداري صفحات موجود و كشف صفحات جديد است، اظهار داشت: خزشگر «يوز» روزانه تا ۵۰ ميليون صفحه را نيز خزش و به روزرساني ميكند.
طراح موتور جستجوی «یوز» در خصوص برنامههای آینده «یوز» نیز توضیح داد: برنامههاي توسعه «يوز» در ۳ بخش كوتاه مدت، ميانمدت و بلند مدت تعريف شده است. در كوتاه مدت سرويسهايي نظير جستجوي خاص منظوره در تمامي انواع اسناد مانند PDF و مجموعه Office، غنيسازي مجموعه عكس، بهبود رتبهبندي و جذابتر كردن رابط كاربري وب و موبايل و سرويس پيشنهاد دهنده پرس و جو را راهاندازي خواهيم كرد.
وی ادامه داد: برنامههاي ميان مدت يوز شامل توسعه سرويس جستجوي ويدئو، نزديكسازي زبان پرس و جو به زبان صفحات وب شاخصگذاري شده به منظور بهبود نتايج، صفحه ورزشي، صفحه اخبار داغ، گسترش جستجوي پيشرفته مانند جستجو در بازه زماني خاص، جستجوي پيشرفته عكس است. البته ارتقاء تعداد صفحات فارسي، انگليسي و عربي به ۶ ميليارد صفحه از برنامههاي اساسي ميان مدت «يوز» است. براي پوشش اين برنامهها در حال ارتقاء مركز پردازش موتور جستجو و خريد تجهيرات لازم هستيم.
نقوی در خصوص برنامههای بلند مدت نیز گفت: از برنامههاي بلند مدت نيز ميتوان به سرويسهاي نقشه، ترجمه ۲ سويه فارسي و انگليسي، گراف دانش وسرويس ايميل اشاره كرد. مهمترين برنامه بلند مدت يوز پوشش ۲۴ ميليارد صفحه فارسي، انگليسي و عربي است.
وی افزود: جستجوي وابسته به مكان نیز از دیگر برنامههاي آتي «يوز» بوده و فراهم كردن اطلاعات خاص كه بر روي پايگاههاي داخل كشور موجود است و براي ساير موتورهاي جستجو قابل دسترسي نيست از ديگر برنامههاي خاص «یوز» است.
طراح موتور جستجوی «یوز» با اشاره به مزیتهای رقابتی این موتور جستجو نسبت به سایر مدلهای مشابه نیز تاکید کرد: سرويسهاي پاسخ مستقيم فارسي مانند سرويس فيلم شناسي، سينما، اطلاعات ورزشي، آب و هوا، مشاهير و تمركز بر پايگاههاي تخصصي نظير شعر، حديث و قرآن از مزيتهاي رقابتي اين موتور جستجو هستند.
نقوی در خصوص اقدامات عیدانه این موتور جستجو نیز یادآور شد: براي عيد نوروز چند لوگوي خاص طراحي شده كه به زودي در سايت قرار خواهند گرفت؛ ضمن آنکه در فروردين ماه ۹۴ تعداد عكسهاي موجود در «يوز» به ۱۵ برابر خواهد رسيد.
وی افزود: در نوروز امسال سرويس جستجو در اسناد PDF بهرهبرداري خواهد شد و سرويس پيشنهاد دهنده پرس و جو نیز راهاندازي شده و بهروزرساني رابط كاربري موبايل انجام خواهد شد.
سایت هنوز خیلی کار داره تا بتونه رقابت کنه با موتور های دیگر
الان رتبه ی شما در ایران 168 هست !
در جهان 18 هزارمین سایت !!!
لطفا تیترهای گمراه کننده نزنید !
پرچم بچه های خبرگزاری بالا!!!!