کد خبر:۳۹۷۵۴۷

ظریف: مدیران سیاسی ۱+۵ فردا به مذاکره کنندگان ملحق می‌شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از بازگشت از بروکسل گفت: مذاکرات با طرف اروپایی خوب بود و از صبح چهارشنبه مدیران سیاسی هر سه کشور اروپایی همراه با مدیران سیاسی چین و روسیه به مذاکره کنندگان ملحق خواهند شد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران در بازگشت از بروکسل و پس از دیدار با «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه، «فیلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلیس و «فرانک والتر اشتاین مایر» وزیر خارجه آلمان گفت: در دیدارهای دو جانبه درباره مسایل منطقه‌ای گفتگو شد و در دیدار عمومی هم بحث‌های هسته‌ای یکبار دیگر مرور شد به ویژه درباره مسایلی که بیشتر به گفتگو نیاز دارد، بحث کردیم. 

 

ظریف در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: در این نشست قرار شد از صبح چهارشنبه مدیران سیاسی هر سه کشور اروپایی همراه با مدیران سیاسی چین و روسیه به مذاکره کنندگان ملحق شوند تا در روزهای پایانی این دور از مذاکرات به بحث‌ها کمک کنند. 

 

ظریف گفت: طرف های اروپایی اعلام کردند که حضور فعالی برای رسیدن به توافق نهایی در لوزان خواهند داشت. 

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیشب در سفری هشت ساعته در بروکسل که به دعوت مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سفر کرده بود با سه وزیر امور خارجه فرانسه ، آلمان و انگلیس دیدار کرد و به لوزان بازگشت. 

 

از صبح امروز نشست دو جانبه ایران و امریکا با حضور مسولان سیاسی، فنی و معاونان آغاز شده است. 

 

دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به ۱+۵ (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) ۱۵مارس (۲۴ اسفند)در حالی در سوئیس آغاز شد که با نزدیک شدن به ضرب‌الاجلی که برای رسیدن به چارچوب توافق تعیین شده، گفت‌وگوها بار دیگر اهمیت دوچندانی یافته است. 

 

در حالی که طرفین قرار بود تا سوم آذر امسال بر سر راهکار جامع به توافق برسند، پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا گفت‌وگوها برای بار دوم تمدید شود. 

 

بر اساس برنامه جدید، دو طرف برای رسیدن به توافق نهایی تا ۹ تیر ماه زمان دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار