به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، علیاکبر مختاری با اشاره به تشکیل 3690 پرونده تخلف در موضوع تنظیم بازار از اول اسفند اظهار داشت: از ابتدای اسفند امسال 3690 پرونده تخلف واحدهای صنفی در استان البرز تشکیل شد که رسیدگی به این پروندهها، به محکومیت مالی 30 میلیارد ریالی متخلفان منجر شد.
سرپرست اداراه تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محکومیتهای متهمان توسط این اداره وصول و به خزانه واریز شده است، گفت: علاوه بر این موارد، چند تن از متخلفانی که از پرداخت محکومیتهای خود استنکاف کرده بودند نیز به زندان منتقل شدند و در این میان گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور، بیشترین موضوع پروندههای تشکیل شده را به خود اختصاص دادند.
وی ادامه داد: در حال حاضر اداره تعزیرات حکومتی استان البرز اقدام به استقرار 2 پایگاه در میدان شهدا و جاده چالوس کرده و بر فعالیت واحدهای صنفی نظارت لازم را به عمل میآورد؛ از این رو پایگاه مستقر در جاده چالوس با نظارت بر واحدهای میان راهی، موفق به کشف مقادیری گوشت فاسد از یخچالهای رستورانهای بین راهی شده است.
کشف 10 تن پرتقال فاسد از سردخانههای یک شرکت دولتی
مختاری در ادامه با اشاره به پرونده کشف 10 تن پرتقال تامسون فاسد از یکی از سردخانههای یک شرکت دولتی اظهار داشت: در پی گزارشهایی مبنی بر وجود مقادیر متنابهی پرتقال فاقد کیفیت در دو سردخانه شهر کرج، مأموران اداره تعزیرات حکومتی استان البرز به دو سردخانه مذکور مراجعه کردند و در بازرسی از این سردخانهها متوجه وجود 40 تن پرتقال انبار شده در این سردخانهها شدند.
سرپرست اداراه تعزیرات حکومتی استان البرز افزود: در بازرسیهای انجام شده مشخص شد که از 40 تن پرتقال انبار شده در این سردخانهها، 10 تن آن کاملاً فاسد بود و این در حالی است که نماینده وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی تأکید داشتند که این پرتقالها به هیچ وجه، نه تنها قابلیت مصرف انسانی را نداشته، بلکه برای حیوانات نیز قابل مصرف نیستند.
وی گفت: از این رو با توجه به گزارشهای کارشناسی نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی، با مرکز دفن زبالات شهرداری، هماهنگیهای لازم به عمل آمد و 10 تن پرتقال فاسد کشف شده، امروز معدوم خواهند شد.
شکایت اداره تعزیرات از شرکت انحصاری تأیید کننده کیفیت پرتقالهای فاسد
مختاری در ادامه با اشاره به تشکیل پرونده برای شرکتی که وظیفه بازرسی و تأیید کیفیت این پرتقالها برای ورود به بازار و تنظیم بازار شب عید را داشت، خاطرنشان کرد: متأسفانه این شرکت، کیفیت پرتقالهای فاسد را برای ورود به بازار و تنظیم بازار شب عید، تأیید کرده بود و از این رو شکایتی از این شرکت نیز تنظیم شد تا مشخص شود که این محموله به چه نحوی مجوز توزیع در بازار را دریافت کرده است؛ این تخلف در حالی رخ داده است که شرکت مذکور برای تأیید کیفیت هر کیلو پرتقال، مبلغ 170 ریال را از دولت دریافت میکند.
منبع:مشرق
چرا کشششششششششششششششششششششششششششششششف کردین