کد خبر:۳۹۸۰۸۴
وزارت ارتباطات در سالی که گذشت-۱

بالا رفتن ظرفیت ترانزیتی آسیا اروپا از مسیر ایران/ افزایش ۴۰۰ درصدی در حوزه ترانزیت

سال ۹۳ در وزارت خانه ارتباطی کشور بیشتر به افتتاح پروژه‌های مختلف ارتباطی و مخابراتی گذشت به طوری که در سال گذشته از ۵۵ هزار کیلومتر فیبر نوری در ۷۷ مسیر رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۹۳ در حالی که سال پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت اما توانست اقدامات مهمی را در این سال انجام دهد.

 

در سال ۹۳ وزارت ICT اقدامات مهمی مانند رومینگ ملی، ارائه نسل سوم و چهارم خدمات ارتباطی، کاهش تعرفه اینترنت همراه، اجرای طرح همکدسازی تلفن ثابت و اجرای فیلترینگ هوشمند را در برنامه داشت.

 

سال ۹۳ در وزارت خانه ارتباطی کشور بیشتر به افتتاح پروژه‌های مختلف ارتباطی و مخابراتی گذشت به طوری که در سال گذشته از ۵۵ هزار کیلومتر فیبر نوری در ۷۷ مسیر رونمایی شد.

 

برگزاری مراسم روز جهانی ارتباطات از مهمترین برنامه‌های وزارت ارتباطات در فروردین ۹۳ بود.

 

همزمان با روز جهانی ارتباطات از طرح افزایش ظرفیت ترانزیتی آسیا اروپا از مسیر ایران بهره‌برداری شد.

 

طرح افزایش ظرفیت ترانزیتی آسیا اروپا در راستای توسعه ترانزیت بین‌المللی به میزان ۱۵۰ گیگابیت در ثانیه و با افزایش ۴۰۰ درصدی در حوزه ترانزیت به بهره برداری رسید.

 

طول این پروژه ۱۰ هزار کیلومتر است که ۲۸۰۰ کیلومتر آن از ایران عبور می‌کند و آلمان، لهستان اکراین و روسیه از دیگر کشورهایی هستند که از طریق کابل زیردریایی در این شبکه به یکدیگر متصل می‌شوند.

 

نقش‌آفرینی ایران در توسعه ترانزیت بین‌المللی، کسب درآمدهای ارزی و دستیابی به سطح جدیدی از اهداف این پروژه عنوان شده است.

 

همچنین برگزاری جشنواره فاوا در اردیبهشت سال گذشته از دیگر اقدامات این وزارت‌خانه بود.

 

جشنواره فاوا در ۷ محور اصلی شبکه‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات، دولت الکترونیکی، ارائه محتوا و خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات، توسعه خدمات روستایی و مناطق محروم، پژوهش، نوآوری، صنعت و تجاری سازی، اطلاع رسانی و رسانه‌های نوین و توسعه خدمات پستی برگزار شد.

 

صدور پروانه های جدید برای شرکت های ارائه دهنده خدمات ماهواره ای (SAP) نیز از دیگر اقدامات این وزارت خانه در سال ۹۳ بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار