کد خبر:۳۹۸۰۸۶
وزارت ارتباطات در سالی که گذشت- ۲

اتصال ۲۰۰ شهر به خدمات نسل سوم اینترنت/ ۴۰ شهر ۴G دار شدند

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۹۳ در حالی که سال پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت اما توانست اقدامات مهمی را در این سال انجام دهد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در سال ۹۳ وزارت ICT اقدامات مهمی مانند رومینگ ملی، ارائه نسل سوم و چهارم خدمات ارتباطی، کاهش تعرفه اینترنت همراه، اجرای طرح همکدسازی تلفن ثابت و اجرای فیلترینگ هوشمند را در برنامه داشت.

 

کمیسیون مشترکی با ترکیه، برگزاری روز جهانی ارتباطات و جشنواره فاوا و دیدار وزیر ارتباطات با مراجع عظام تقلید و صدور پروانه‌های جدید برای اپراتورهای ماهواره‌ای از اتفاقات مهم وزارت ICT در بهار ۹۳ بود.

 

اجرای فاز نخست رومینگ ملی

 

در تیر ماه امسال با اعطای پروانه رادیو ترانک عمومی از فاز نخست طرح رومینگ ملی رونمایی شد. 

 

با اعطای پروانه رادیو ترانک مکالمه پایانه بی‌سیم با پایانه بی‌سیم، مکالمه پایانه بی‌سیم با شبکه‌های تلفنی، مکالمات گروهی، مکالمات اضطراری، مکالمات پایانه بی‌سیم با اپراتورها، ارسال و دریافت داده در شبکه با سرعت 5.6 کیلوبیت بر ثانیه، خدمات داده کوتاه و قابلیت ایجاد شبکه های مجازی خصوصی امکان‌پذیر شد.

 

همچنین در این مراسم تفاهم‌نامه رومینگ ملی بین اپراتورها نیز اجرا شد.

 

بر همین اساس با اجرای فاز نخست رومینگ ملی امکانات دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در اختیار رایتل قرار گرفت تا این اپراتور با سرعت بیشتر و هزینه کمتر به فعالیت خود ادامه دهد.

 

رومینگ ملی خدمتی است که با استفاده از آن، یک اپراتور، خدمات شبکه خود را در اختیار مشترکین اپراتورهای میهمان قرار می‌دهد و با انعقاد موافقت‌نامه‌ای از اپراتور میهمان هزینه دریافت می‌کند. در این حالت هنگامی‌که مشترک اپراتور میهمان از محدوده پوشش‌دهی شبکه موضوع پروانه خود خارج می‌شود، به‌صورت خودکار امکان برقراری ارتباط و دریافت خدمات تعریف شده از طریق شبکه اپراتور میزبان را دارد.

 

توسعه و ارتقاء کیفی خدمات تلفن ‌همراه، کاهش قیمت تمام‌ شده ارائه سرویس در شبکه و استفاده بهتر از زیرساخت‌های موجود در کشور از نتایج اجرای رومینگ ملی بود.

 

با اجرای رومینگ ملی ۲ اپراتور اول و دوم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این کار سرمایه گذاری کردند. هم اکنون حدود ۲۰۰ شهر نسل ۳ و حدود ۴۰ شهر نسل چهارم  تلفن همراه دارند که به زودی این امکان به سراسر کشور براساس جمعیت شهرها و مناطق مختلف داده خواهد شد.

 

اعطای پروانه نسل سوم خدمات همراه

در مرداد ماه امسال همزمان با اعطای پروانه نسل سوم خدمات همراه به شركت ايرانسل ورود به نسل‌هاي بالاتر اینترنت به صورت یک طرح پایلوت در ۱۱ دانشگاه اجرایی شد.

 

دانشگاه صنعتی شریف، علم‌‌و صنعت، الزهرا، تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، امیرکبیر، علامه طباطبائی، آزاد تهران جنوب،‌ آزاد واحد علوم تحقیقات و دانشگاه آزاد پزشکی جزو مناطقی بودند که طرح پايلوت ۳G ایرانسل در آن اجرایی شد

 

همچنین در ساختمان نهاد ریاست جمهوری، ساختمان مجلس شورای اسلامی و ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز شبکه نسل 3 ایرانسل فعال به صورت پایلوت اجرایی شد. 

 

پس از شرکت ایرانسل در شهریور ماه امسال اپراتور اول نیز پروانه نسل سوم خدمات ارتباطی را دریافت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
اشکال شرعی اش رو هم کشک فرض میکنن دوستان نه؟
3
4
ناشناس
۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۱
شرعی مرعی بودن که توی این دولت تعطیل معطیله این از این لحاظ .. :/

اما در حالت کلی پیشرفت تکنولوژی با فرهنگ سازی درست ایرادی نداره ..
سلام
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۳
دانشجو دقیقا اسم چهل شهر 4جی رو بگو .نه تا شهر بیشتر نیست
1
0
حمید
Iran, Islamic Republic of
۰۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳
مادر شهرستان فهرج در استان کرمان حتی اینترنت نسل دوم را نداریم چه برسد نسل سوم وچهارم
0
0
لرستانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
چرا ما لرستانی ها همیشه باید از امکانات عقب بمونیم چرا چرا
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار