گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را در طول یک روز دارد. در این بین گاهی مجبور میشویم زمانهای طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.
گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، میکوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.
مشاهده مرغ ۹هزارتومانی در تهران!
تسنیم: با تعطیلی چند روزه کشتارگاهها و کاهش عرضه مرغ گرم به بازار، قیمت این محصول افزایش یافته به طوری که امروز قیمت هر کیلوگرم مرغ در برخی مناطق شهر تهران به ۹ هزار تومان هم رسیده است.
پخت آش نذری 11 تنی در مراغه
فارس: در سالروز شهادت امابیها حضرت فاطمه زهرا (س) دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت در سه نقطه شهر مراغه با برپایی ایستگاه صلواتی آش سبزی 11 تنی پختند.
این آش در 45 دیگ هر کدام به گنجایش 250 کیلوگرم پخته شده و در میان 15 هزار نفر از شهروندان مراغهای توزیع شد.
در پخت آش نذری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) 10 آشپز و 70 نفر مشارکت داشتند.
پخت آش نذری در ایام فاطمیه در محلات مراغه سابقهای 50 ساله دارد.
دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت در مراغه علاقه و اعتقاد خاصی به طبخ آش نذری در ایام فاطمیه دارند و مردم برای گرفتن آش تبرکی از ساعتها قبل در محل حضور پیدا میکنند.
تبرئه زنی در آمریکا پس از ۲۰ سال
خبرگزاری صداوسیما: زنی در آمریکا که به جرم قتل پسر چهار ساله اش، بیست سال در انتظار اجرای حکم اعدام بود، سرانجام از اتهامات خود تبرئه شد.حکم دادگاه کمتر از یک هفته پس از مخالفت با درخواست نهایی دادستانی برای تجدید نظر، اعلام شد.
«رزا مِروز» قاضی دادگاه در جلسه دادگاه اجازه داد دستبندهای الکتریکی از دستان میلکه باز شود؛ دبرا میلکه از سال 2013 میلادی تا زمان برگزاری جلسه های دادگاه آزاد شد، اما با استفاده از دستبندهای الکترونیکی تحت نظر بود. با اعلام حکم دادگاه، این پرونده بسته شد. این زن در سال 1990 میلادی به علت قتل پسر خود کریستور، محکوم شد.
به گفته مقامات دادستانی، میلکه ظاهراً در ماه دسامبر سال 1989 میلادی، لباس تن فرزندش کرده و گفته است که او را برای دیدن بابانوئل به فروشگاه می برد. بعداً دو مرد که یکی از آنها همسایه دبرا میلکه بوده است، این کودک را به بیابانی در حوالی «فینیکس» برده و از ناحیه پشت سر به او تیراندازی میکنند.
به گفته مقامات، انگیزه قتل این است که زن دیگر فرزند خود را نمی خواسته و تمایل نداشته است که پسر را نزد پدرش بفرستد.
در سال 2013 میلادی، دادگاه تجدید نظر حکم صادر شده برای میلکه را لغو و اعلام کرد دادستانان به سوء پیشینه کارآگاه مسئول پرونده اشاره نکرده اند. حکم اولیه کاملاً بر اساس شهادت میلکه به آرماندو سالداته، کارآگاه و بازپرس پرونده صادر شده بود.
بیل مونتگومری، از دفتر دادستانی منطقه ماریکوپا آمریکا هفته گذشته تصمیم دادگاه برای مختومه اعلام کردن این پرونده را «روز سیاهی برای نظام قضایی ایالت آریزونا» دانست. وی افزود: «این بی عدالتی در حق کریستوفر میلکه است که قوانین مرتبط با حقوق قربانیان در آریزونا، حق اجرای عدالت و رسیدگی لازم را برای او در نظر گرفته است».
تصویری جدید از فرزندان رهبر انقلاب
افکارنیوز: فرزندان رهبر انقلاب درتشیع جنازه عمه شان حضور یافتند.
توقیف ۲ قایق ایرانی توسط گارد سومالی
تسنیم: نیروهای گارد ساحلی سومالی ۲ کشتی ماهیگیری ایرانی را در نزدیکی سواحل منطقه مودوگ این کشور توقیف کردند. محمد محمود علی، کمیسیونر منطقه الحور با تایید این خبر گفت، نیروهای گارد ساحلی ۲ کشتی ماهیگیری غیرقانونی ایران را توقف کرده اند. وی افزود، ماهیگیری غیرقانونی توسط قایق های خارجی در این منطقه افزایش یافته است.
ماهیگیران محلی همواره نسبت به ماهیگیری غیرقانونی توسط قایق های ماهیگیری خارجی و رها سازی مواد سمی توسط آنها در آب دریا معترض بوده اند. شرکت های چندملیتی مختلفی متهم به رهاسازی مواد سمی در آب این مناطق شده اند.
در مارس ۲۰۱۴، گارد ساحلی منطقه نیمه خودمختار پونتلند یک کشتی ماهیگیری غیرقانونی یمنی را با ۶۲ خدمه توقیف کرد. از زمان سقوط دولت مرکزی سومالی در سال ۱۹۹۱، ماهیگیران خارجی برای صید ماهی دائما وارد آبهای این کشور می شوند.
پهپاد یسیر به جمع رزمندگان عراقی پیوست
پهباد یسیر با برد 200کیلومتر و سقف پروازی 15هزار پا و مداومت پرواز 8 ساعت به ارتش مردمی عراق پیوست.
هلاکت 12 زن داعشی در درگیری های عراق
ابنا: یکی از فرماندهان نیروهای عشائر ضد داعش در عراق از کشته شدن 12 تن از زنان داعشی در عملیات آزادسازی شهر البغدادی خبر داد. «عاشر محلاوی» در خصوص وضعیت شهر بغدادی گفت: نیروهای بسیج مردمی عراق(حشد الشعبی) در آزادسازی مناطق اشغال شده عراق از جمله شهر بغدادی نقش بزرگی داشتند و اکنون وضعیت امنیتی در این شهر پس از آزادی از دست داعش، خوب است. وی ادامه داد: عملیات آزادسازی شهر البغدادی در استان انبار به کشته شدن 350 نفر از عناصر این گروه تروریستی منجر شد که در میان آنها، 12 تن از زنان داعشی و با ملیت های مختلف همچون آمریکا، فرانسه و کانادا بودند.
بازداشت سه ایرانی در تایلند
صراط: تارنمای روزنامه نیشن تایلند به نقل از پلیس مبارزه با مواد مخدر این کشور اعلام کرد، سه ایرانی و یک روس به اتهام حمل 496 گرم مواد مخدر روان گردان شیشه به ارزش حدود یک میلیون و 500 هزار بات تایلند (حدود 46 هزار دلار) در منطقه بنگ لامونگ در بانکوک پایتخت تایلند دستگیر شدند.
چایروج چایا، معاون پلیس تایلند، گفت که بعد از دستگیری آنتونیو پتروفسکی 45 ساله که هفت دهم گرم شیشه با خود به همراه داشت، پلیس ا.م همتای ایرانی وی را نیز که 45 سال سن دارد با 8.32 گرم شیشه و یک ترازوی دیجیتال در منطقه تامبون نونگ پرو شهر بانکوک دستگیر کرد.
اوایل هفته جاری نیز دو ایرانی دیگر به نام های ا.ک 38 ساله با 102 گرم شیشه و ا.و 41 ساله با حدود 385 گرم ماده مخدر شیشه و یک ترازوی دیجیتال بازداشت شدند.
ا.و به همراه همسر تایلندی خود بیش از 10 سال است که در این کشور زندگی می کند.
سوپاکیت سریجانتارانون، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر نیز گفت این افراد خرده فروش های مواد مخدر بوده اند که به گردشگران و افراد خارجی مقیم این کشور مواد مخدر می فروختند.
نیتیپول نیامنوی، رئیس پلیس منطقه چانگوری تایلند نیز اعلام کرد که سه گردشگر روس و دو تایلندی دیگر به دلیل داشتن 17 کیلوگرم ماری جوانا در منطقه بنگ لامونگ دستگیر شدند.
مقامات گمرکی تایلند همچنین ماه فوریه امسال 10 کیلوگرم ماری جوانا در بسته های که قاچاقچیان قصد داشتند آن را به روسیه پست کنند، به همراه عاملان روسی و تایلندی آن بازداشت کرد.
گرفتن سلفی در تیم ملی ممنوع؟
صراط: از زمان سفر تیم ملی به اتریش، بازیکنان هیچ عکسی از خود در فضای اجتماعی منتشر نکرده اند و ظاهرا این موضوع بی ربط به تذکر کمیته اخلاق نیست. در ایام برگزاری جام ملت های آسیا، تعدادی از هواداران ایرانی عکس هایی سلفی با بازیکنان گرفتند و این عکس ها را در فضای اجتماعی منتشر کردند که با واکنش کمیته اخلاق روبرو شد.
محمدزاده رئیس این کمیته اعلام کرد بازیکنان دیگر نباید عکس سلفی بگیرند. همین اظهارات در سایت های معتبر دنیا بازخورد زیادی داشت و باعث شد حتی سایت های عربی ملی پوشان را به تمسخر بگیرند. حالا در اولین اردوی ایران پس از جام ملت ها، تا این لحظه بازیکنان تیم ملی یک عکس سلفی هم از خود منتشر نکرده اند و به نظر می رسد این موضوع بی ارتباط به هشدارهای کمیته اخلاق نیست.
حکم اعدام برای یک ایرانی در مالزی
عصرایران:بنابراظهارات وکیل متهم این پرونده، این مرد ایرانی محکوم به اعدام هرگز تصور نمی کرده که دوستش او را به تجارت مواد مخدر وارد کند. همزمان با افزایش هشدار به ایرانیان برای گرفتار نشدن در دام قاچاقچیان مواد مخدر هنگام سفر به مالزی، دادگاه عالی آلواستار مرکز ایالت کداح این کشور یک مرد ایرانی را به اتهام قاچاق سه کیلو و 900 گرم مواد روان گردان شیشه به اعدام محکوم کرد. روزنامه استار مالزی روز سه شنبه اعلام کرد ج.ص 49 ساله ماه دسامبر سال 2012 میلادی به وسیله پلیس راهنمایی و رانندگی هنگام بازرسی به اتهام حمل مواد مخدر بازداشت شد.
محمد زکی عبدالوهاب، کمیسیونر قضایی این پرونده اعلام کرد که دو جعبه حاوی مواد مخدر به طور کامل به این متهم تعلق داشته وقرار بوده این مواد را به یک فرد مالزیایی تحویل دهد.
این اعدامی مدعی شده است این دو جعبه به وسیله فردی به نام علی در دبی به وی داده شده است.
بی.مورتی وکیل این متهم ایرانی، گفت که موکلش پیش از این راننده تاکسی و دارای همسر و دو فرزند بوده است.
به گفته وی، این مرد، تاکسی خود را با هدف حمایت مالی خانواده اش فروخته است. سپس یکی از دوستانش به کاری در مالزی به وی پیشنهاد کرده و پیش از عزیمت به مالزی دو جعبه مواد مخدر به متهم داده بود.
بنابراظهارات وکیل متهم این پرونده، این مرد ایرانی محکوم به اعدام هرگز تصور نمی کرده که دوستش او را به تجارت مواد مخدر وارد کند.
براساس آمار رئیس اینترپل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هم اکنون 229 ایرانی در زندان های مالزی بسر می برند.
بیشتر ایرانیان زندانی در مالزی در دام قاچاقچیان مواد مخدر گرفتار شده و این افراد به ترفندهای مختلف وادار به جابجایی این مواد از کشورهای مختلف به مالزی شده اند.
مرتضی جاودان کنسول ایران در مالزی نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ایرانیان زندانی در مالزی و پیشنهادات اغفال کننده قاچاقچیان، نسبت به این پیشنهادات هنگام سفر به خارج از کشور هشدار داد و گفت: قاچاقچیان با پیشنهاد سفر رایگان و حمل بار تجاری از مردم به عنوان طعمه استفاده می کنند و مردم باید در قبال این پیشنهادات هوشیار باشند.
در حال حاضر سه هزار و 276 زندانی در مالزی در انتظار اجرای حکم اعدام بسر می برند که گفته می شود حدود 80 نفر از آن ها ایرانی هستند. حدود دو هزار زندانی خارجی نیز پشت میله های زندان های مالزی بسر می برند.
گروهی از ایرانیانی که بدون اطلاع و از سر ناآگاهی در باندهای قاچاق مواد مخدر گرفتار شده و در فرودگاه های مالزی دستگیر شده اند، به وسیله سردسته باندها به حال خود رها شده و اکنون انجمن مردمی حمایت از زندانیان ایرانی در مالزی و کنسولگری ایران کارهای این افراد را پیگیری می کنند.
جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر امضای توافقنامه با مالزی برای انتقال محکومین بین دو کشور را پیگیری می کند و احتمال داده شده است تا پیش از پایان نیمه نخست سال جاری میلادی این توافقنامه میان مالزی و برخی کشورها از جمله ایران امضا شود.
براساس آمار دولت مالزی، 42 درصد از 49 هزار و 200 زندانی در زندان های مالزی مجرمین مواد مخدر هستند .
براساس قانون مالزی، افرادی که پنج گرم مواد مخدر با خود حمل کنند به اعدام محکوم می شوند.
احمد زاهد حمیدی وزیر کشور مالزی چندی پیش با اشاره به این که حکم اعدام قاچاقچیان مواد مخدر تاکنون مانع قاچاق مواد مخدر به مالزی نشده است، دلیل این امر را سردسته باندهای مواد مخدر دانست که با گرفتن وکیل درپی آزاد کردن متهم و فرار از قانون هستند.
ایران ۱۸میلیون دلار موز وارد کرد
صراط: اداره آمار فیلیپین از واردات ۱۸.۳ میلیون دلار موز تولید این کشور توسط ایران در سه ماهه چهارم ۲۰۱۴ خبر داد. اداره آمار فیلیپین گزارش داد که ارزش صادرات منطقه داوائوی این کشور در سه ماهه پایانی سال 2014، بالغ بر 430.13 میلیون دلار بوده است. بر اساس آمارهای اولیه، محصولات کشاورزی، اصلی ترین کالاهای صادراتی این منطقه را به خود اختصاص داده اند.
انواع موزهای تازه و خشک، با درآمد صادراتی 158.87 میلیون دلار مهمترین محصول صادراتی این منطقه بوده است.
چین با خرید 62.53 میلیون دلار اصلی ترین بازار صادراتی این محصول بوده است. سپس ژاپن با خرید 33.99 میلیون دلار در مقام دوم و ایران با 18.34 میلیون دلار در مقام سوم قرار دارد.
بر اساس این گزارش، چین در 3 ماهه پایانی سال 2014، در مجموع با 96.02 میلیون دلار مهمترین بازار صادراتی محصولات منطقه داوائوی فیلیپین بوده است و پس از آن کشورهای ژاپن (50.61 میلیون دلار)، هلند (42.83 میلیون دلار) در رده های دوم و سوم قرار گرفته اند.
از سرگیری اجرای حکم تیرباران در یک ایالت آمریکا
مشرق: فرماندار ایالت «یوتا» آمریکا، رسماً لایحه تیرباران متهمان به اعدام را امضا کرد و از این پس حکم تیرباران در این ایالت به صورت قانونی اجرایی میشود. ایالت «یوتا» آمریکا بعنوان اولین ایالت آمریکا، مجازات اعدام از طریق تیرباران را رسماً از سرگرفت. ایالت «یوتا» به تنها ایالت آمریکایی تبدیل شده است که اعدام از طریق تیرباران را اجرایی میکند.
طبق این گزارش، مقامات ایالت یوتا استدلال کردهاند، از آنجاییکه اعدام از طریق تزریق مواد سمی در چندین ایالت آمریکا موجب شده است که متهمین از درد زیادی رنج ببرند و مدت زمان زیادی طول بکشد که دارو اثر کند و جان خود را از دست بدهند.
«گری هربرت» فرماندار ایالت یوتا لایحه استفاده از تیرباران را روز دوشنبه بعد از آنکه اوایل ماه جاری به تصویب سنای این ایالت درآمده بود، امضا کرد و در نتیجه به قانون تبدیل شد.
بر اساس این گزارش، قانون مذکور، اجازه استفاده از تیرباران برای اجرای اعدام را در صورتی میدهد که داروی اعدام موجود نباشد.
این طرح که از ماهها قبل به دلیل کمیاب بودن داروی مجاز اعدام توسط تزریق سم، در دستور کار قرار گرفته بود، اوایل ماه جاری میلادی نهایتاً با 18 رأی مثبت در برابر 10 رأی منفی نمایندگان سنای ایالاتی، تصویب شد، تا یوتا اولین ایالتی باشد که مجازات تیرباران را احیا کند.
این لایحه در حالی قانونی میشود که مخالفان این روش، آن را یادآور دوران غرب وحشی دانسته و میگویند اجرای احکام به این روش، موجی از محکومیتهای جهانی به راه میاندازد.
«پائول ری» نماینده جمهوریخواه این ایالت که از حامیان این لایحه است، میگوید که تیرباران، بسیار انسانی تر از مرگ آرام و دردناکی است که در حین تزریق مواد سمی صورت میگیرد.
در حال حاضر در 34 ایالت آمریکا، حکم اعدام اجرا میشود و در تمامی این ایالات از تزریق مواد سمی برای محکومان به اعدام استفاده میشود.
تمسخر ژنرالهای اردنی در مقایسه با حاج قاسم در فضای مجازی