شب و روز هفدهم، از ماه مهماني
کد خبر:۳۹۸۵۲
نگاهي به مفاتيح‌الجنان

شب و روز هفدهم، از ماه مهماني

امشب جبرئيل، ميكائيل و اسرافيل همراه سه هزار فرشته به اميرالمومنين(ع) سلام كردند.  

شب هفدهم

 شب بسيار مباركي است و در اين شب بود، كه پيامبر(ص) در جنگ بدر در مقابل كفار قريش قرار گرفتند.

شبي سرد بود، باد مي‌آمد و ظلمت و تاريكي همه جا را فراگرفته بود، صداي دلنشين پيامبر(ص) بلند شد: (چه كسي امشب از چاه براي ما آب مي‌آورد؟) هيچ صدايي نيامد، اصحاب همه سكوت كردند! شخصي از جايش بلند شد، مشك را برداشت و به سمت چاه رفت، او همان يار و ياور هميشگي پيامبر(ص) بود، او علي(ع) بود.

به چاه آب رسيد، چاهي بسيار گود و تاريك، دلوي هم براي بيرون كشيدن آب نبود، از چاه پايين رفت و مشك را پر از آب كرد و بيرون آمد.

در راه بازگشت بود، ناگهان باد سختي آمد، نتوانست مقاومت كند، نشست تا باد برطرف شود سپس برخاست و حركت كرد، ناگهان باد سخت ديگري آمد، دوباره نشست تا آن باد نيز رد شود، دگر بار برخواست تا برود كه براي سومين بار به همان صورت باد آمد، نشست و برخاست!

خود را به پيامبر(ص) رساند، حضرت(ص) پرسيد: (يا اباالحسن براي چه دير آمدي؟) عرض كرد: سه مرتبه بادي وزيد كه بسيار سخت بود و مرا لرزه فراگرفت، مكثم به جهت بر طرف شدن آن بادها بود.

پيامبر(ص) فرمود: (اي علي! مي‌داني آنها چه بودند؟)، عرض كرد: خير

پيامبر(ص) فرمود: باد اول جبرئيل بود با هزار فرشته كه بر تو سلام كرد و سلام كردند، دومي ميكائيل بود با هزار فرشته كه بر تو سلام كرد و  سلام كردند و سومي اسرافيل بود با هزار فرشته كه بر تو سلام كرد و سلام كردند، اينها به خاطر كمك تو به من، فرود آمده بودند.

نماز شب هفدهم

دو ركعت است در ركعت اول حمد و سوره‌اي به دلخواه و در ركعت دوم يكبار سوره حمد و صد بار سوره توحيد و  بعد از اتمام نماز، صد بار ذكر (لااله الا الله) گفته شود.

روز هفدهم

روري است كه جنگ بدر واقع شد و در اين جنگ خداوند پيامبر(ص) را بر مشركين پيروز كرد و اين پيروزي، بزرگترين پيروزي اسلام بود./انتهاي  پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار